Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 14 Toplam 67 Sayfadan BirinciBirinci ... 412131415162464 ... SonuncuSonuncu
Toplam 661 adet sonuctan sayfa basi 131 ile 140 arasi kadar sonuc gösteriliyor

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya resmi koydun üzdün yine bizleri de kendini de valla, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amcanın.
    Zaten akşam atv de hatırla sevgili dizisini seyrederken ağlamaktan bir hal oldum.
    Sağol Mehmet teşekkür ederim. O dizininde ismini koymuşlar hatırla sevgili diye bende baştan yine saçma sapan aşk meşk konuları sandım izlemedim meğer bizim dönemi anlatıyormuş,Deniz gezmişin parkasından giyiyorum diye benide içeri atmışlardı o dönem,ne günlerdi ya.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

matemmatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

R. Aytaç İZGÖRDÜ
    matematik öğretmeni
     RR DD250 E9
     şanlıurfa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi bunlara hadi Gaziantep-Nizip Zeugma-Birecik Kelaynak kuşları-Urfa balıklı göl falan desem toplam km 1800 gidiş 1800 geliş desem derlerki adanaya kadar trenle gelelim oradan gezelim, gelmez bunlar kendi başıma kalırım.

Aslında şaka bi yana çok güzel bir doğu turu olurdu ama öyle hafta sonu falan olmazki en az bir hafta zaman ayırmak lazım, hemde şu PKK meselesi yüzünden doğuyu ihmal etmemek lazım, habire doğuya tur düzenlemek lazım, gitmediğin yer senin değildir unutmayın.

Belki önümüzdeki günlerde düzenleriz bi gezi.
    Allah'ına kurban Müslüm baba... Gelsinler gezdirelim memleketimizi... Sonra da Batman Hasankeyf, Adıyaman Nemrut, Mardin' e gidelim vee bu bölgedeki tarihe hep birlikte tanıklık edelim. Hem de kebapların, kaburgaların tadına bakalım...

Alıntı haluka28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tost işte müslüm baba ne olcak tost tostdur. varmı adana kebabı ve acılı şalgamın yanından geçecek bir menü.
    Arkadaşlar açtırmayın benim bayramlık ağızımı yahu!

İlla menü istiyorsanız kralı yine Ayvalık'tadır!Balığın en kralı çıkar bizim orada , buz gibi rakıyı da açtık mı yanına!Mezesi de şahanedir , denizi , muhteşem havası , doğası...Kebap falan kalmaz aklınızda!

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı matemmatik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah'ına kurban Müslüm baba... Gelsinler gezdirelim memleketimizi... Sonra da Batman Hasankeyf, Adıyaman Nemrut, Mardin' e gidelim vee bu bölgedeki tarihe hep birlikte tanıklık edelim. Hem de kebapların, kaburgaların tadına bakalım...
    Yahu hocam biz bu işi senle organize ederiz, gerçekten yol uzun olduğundan trenle Adana ya geliriz Çukurova Motor Sporları Klubününde desteğiyle geziye başlarız bunu konuşacağım başkanla.

Başka bir konu var hocam senin aracılığınla doğuda ihtiyacı olan öğrencilere ve okullara yardım gönderelim hatta getirelim ellerimizle dağıtalım, bunu geçtiğimiz dönemlerde yaptık ama çok suistimaller oldu, sen bu konuyu araştırabilirmisin,kimin neye ihtiyacı var,hangi olulun neyi eksik bunları bi yazarsan ayrı topik açalım. HADİ HOCAM Bİ ZAHMET ŞU DOĞUYA BİZİMDE TUZUMUZ BULUNSUN buradaki birçok arkadaş doğuda hala televizyon görmeyenlerin olduğunu bilmez.

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Tamam ya yazın 13-17 Ağustos, Gaziantep ve çevresi için bir gezi. Temmuz ortalarında da Karadeniz yaparız, haydin bakalım sözümüz söz.

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Tamam ya yazın 13-17 Ağustos, Gaziantep ve çevresi için bir gezi. Temmuz ortalarında da Karadeniz yaparız, haydin bakalım sözümüz söz.
    Ayvalık gezisi sulandı, bundan sonra bu konuları ayrı bir başlıkta konuşalım,şimdiden gezi programımızı yapalım ve yönetimden onay alalım.

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Evet doğru söyledin, konu dışına çıkmayalım. Yönetimle takvimi görüşelim Alper zamanı geldiğinde açar topiği.
    Şimdi Ayvalık da Balık rakı ve roka mı var, Ayvalık tostlarını Bull a bıraktık o resimdeki gibi kayığa binsin tost yesin. Haberiniz olan ben perşembe sabahı orda olacağım inşallah,

matemmatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

R. Aytaç İZGÖRDÜ
    matematik öğretmeni
     RR DD250 E9
     şanlıurfa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Evet doğru söyledin, konu dışına çıkmayalım. Yönetimle takvimi görüşelim Alper zamanı geldiğinde açar topiği.
    Şimdi Ayvalık da Balık rakı ve roka mı var, Ayvalık tostlarını Bull a bıraktık o resimdeki gibi kayığa binsin tost yesin. Haberiniz olan ben perşembe sabahı orda olacağım inşallah,
    Balık? Rakı? Roka? Allah derim...

haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Haluk Altunbaş
    İngilizce Öğretmeni
     RR 250-9
     Adana
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı Batis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar açtırmayın benim bayramlık ağızımı yahu!

İlla menü istiyorsanız kralı yine Ayvalık'tadır!Balığın en kralı çıkar bizim orada , buz gibi rakıyı da açtık mı yanına!Mezesi de şahanedir , denizi , muhteşem havası , doğası...Kebap falan kalmaz aklınızda!
    batiscim bize tost most diyon ya desene balık rakı ben şalgamı getireyim de önünde eğilelim.
    DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS

TLGYLDZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tolga yıldız
    Eczacı teknısyenı
     REGAL RAPTOR 250 CC
     Manisa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    evet arkadaslar bu cok ıyı olmus ayvalık toplantısı artık bulusma vaktı manısa uzerınden gelen olursa bulusabılırız ıstersenız yoksa ayvalıkta bulusuruz lısteye benıde yazın ıster manısa dıye ıstersenız ızmır bende varım ve sabırsızlıkla beklıyorum
    BIR EGSOZUN SESI BIN EGSOZUN TADI VAR YOLUNUZ VE FARINIZ ACIK OLSUN ....
    TLGYLDZ-REGAL RAPTOR
    MANISA-KIRKAĞAÇ

Sayfa 14 Toplam 67 Sayfadan BirinciBirinci ... 412131415162464 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)