Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 26 Toplam 67 Sayfadan BirinciBirinci ... 16242526272836 ... SonuncuSonuncu
Toplam 661 adet sonuctan sayfa basi 251 ile 260 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı keyifci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım belki ama 2 yıldır takip ediyorum raoptorcuları forumlardan. Ben de 2 yıldır kullanıyorum bu harika makineyi. Ben hem regal kullandığım için, hem de sizlerle tanışabileceğim için mutluyum. Çünkü iyi bir ailesiniz ve bundan sonra iyi bir aile olmayı umuyorum.

Keyifçi kardeşim aramıza hoşgeldin diyeceğim ama zaten 2 seneye yakındır buradaymışsın. Biz Ankara olarak 7-8 motor Mayıs ortalarına doğru Manavgat dan Alara ya doğru gelip dolaşıp gideceğiz, kısmet olursa görüşebiliriz de. Ayrıca Ayvalık ve Abant gezilerine de gelme imkanın olursa bekleriz.

Senin adına Admin tarafından açılmış tanışma ve hoşgeldin sayfası var oraya biraz daha açıklayıcı şeyler yazarsan diğer arkadaşlarla da sanal da olsa tanışma yazışma olanağı doğar. Selamlar

http://www.raptorriders.net/forums/s...ead.php?t=2890 Bu link senin tanışma yerin, tıkla ve yaz.
    Konu Aksu tarafından (15.April.2008 Saat 22:59 ) değiştirilmiştir.

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı Kaynarca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçi daha erken ama yine de bilmek isterim. Afyon üzeri gidecek olan var mı Ayvalık'a ?

Burak 23 Nisan da geldiğimde daha uzun konuşuruz ama yine de sen Eskişehir e gelsen motorla oradan da trene binsen Balıkesirde insek ve oradan da beraber karayolu ile Ayvalık, uyarmı sana, bizde Ankara dan bineriz trene, makinist de bizim byafd Ali Fuat ise tamamdır geç kalsan bile bekletir treni

Kaynarca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak KAYNARCA
    Öğr. Gör.
     Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
     AFYONKARAHİSAR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Başkanım aynı trende olacaksak tabii ki bu daha mantıklı olacaktır. Detayları yüzyüze görüşürüz inş..

Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Ne treni be kardeşim basın gelin işte, kelebekmisiniz siz, trenle geldikten sonra hiç motorlarınızı getirmeyin biz sizi gelir alırız istasyondan,dönüştede bırakırız istasyona cık cıkk
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

Kaynarca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak KAYNARCA
    Öğr. Gör.
     Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
     AFYONKARAHİSAR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Müslüm Baba, artçı olacak bende. 600 KM yol. Yolda motordan ötürü teknik bi sıkıntı olursa diye endişe ediyorum. Yanılıyor muyum?

Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı Kaynarca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Müslüm Baba, artçı olacak bende. 600 KM yol. Yolda motordan ötürü teknik bi sıkıntı olursa diye endişe ediyorum. Yanılıyor muyum?
    Vallaha benim hatun arkamda hemde hiç istemediği halde biz geçen sene Eskişehir,Tosya,Kapıdağ hep gezdik hiçde bi durum olmadı, bu her hangi bir arıza olmayacak anlamına gelmiyor ama grup halinde gidildiğinden herkes birbirine yardımcı oluyor ama hiç uzun yola çıkmadıysanız artçınla birlikte önce bu konuda deneyimli olanlardan tüyoları al, öncelikle arka koltuğunu yaptırmalısın zira artçın orjinal kolyukta 100 Km bile gidemez.

keyifci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hüseyin Akgün
    Avukat-Ticaret
     DADYW 250 E-9
     Alanya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Aksu kardeşim teşekkür ederim ilgin için. Mayıs gibi geleceğinizi söylemişsiniz. Beklerim muhakkak. Alanya tarafına geçmezseniz bile biz de birkaç motor eşlik etmek isteriz sizlere. Tabiii mahsuru yoksaa. Detayları sanırım proğramınız netleştikçe görüşürüz.

keyifci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hüseyin Akgün
    Avukat-Ticaret
     DADYW 250 E-9
     Alanya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Müslüm baba selamlar. Sizinle tanışmayı çok isterdim. Ama Ayvalık bana epey uzak.Motor sevginize ve yardımseverliğinize hayranım. Hele Adana gezinizi hiç unutamıyorum. Zannediyorum o dönemdeki en uzun bilinen yoldu. Hem de hiç durmadan.

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Hüseyin avukatım o adana antep işinde vardır bi dümen .. bu dede o kadar uzun yol gidemez...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hüseyin avukatım o adana antep işinde vardır bi dümen .. bu dede o kadar uzun yol gidemez...
    Sen öyle san hemide canlı yayın yaptım gece boyunca,telefon bağlantıları hiç kopmadı, beni kızdırma hemen şimdi şu anda basar gelirim SAMSUNA.

Alıntı keyifci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Müslüm baba selamlar. Sizinle tanışmayı çok isterdim. Ama Ayvalık bana epey uzak.Motor sevginize ve yardımseverliğinize hayranım. Hele Adana gezinizi hiç unutamıyorum. Zannediyorum o dönemdeki en uzun bilinen yoldu. Hem de hiç durmadan.
    İşte bende bundan bahsettim sizin tanışma topiğinize bu kadar zamandır bizi takip ediyorsunuz neden hiç bizimle irtibat kurmadınız, o kadar sizin bölgenize geldik, ben dönüşte Adanada kaldım mersine geldim izmire kaç kere gittim,bodruma defalarca gittim, sizinlede tanışmak isterdim.

Gaziantep gezisinin özelliği zaten hiç durmadan birde gece gitmekti,depo doldurmadan doldurmaya durup 16 saatte Nizip e gitmiştim. Ö dönemlerde durmadan gidilen en uzun yoldu 1250 KM.

Sayfa 26 Toplam 67 Sayfadan BirinciBirinci ... 16242526272836 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)