Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 661 adet sonuctan sayfa basi 381 ile 390 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı yanar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncü kardeşler.
    Emeğinize sağlık. Güzel bir mekan seçmişiniz. Fotolar güzel. Artık geriye o tarihte orda olmak kaldı. Herkeze mutlu buluşmalar. hayırlı yolculuk ve sürüşler. Günü iple çekiyoruz. O tarihe kadar RR nin bakımını yapmam lazım.

Birden akılıma gelen bir konu var. Bence buda önceden planlanmalı.
    Buluşmadan sonra toplu bir sürüşle sanırım geziler olacak motorsiklt le Ayvalık civarında.

Mesela CUNDA adasınan gidilip orda bir çay içme gezme vb. bir aktivite
    sonra SEYTAN zofrası ve ayak izinin bulunduğu yerleri görme.
    sonra ismini CENNET TEPESİ olarak bildiğim bir seyir yeri var oralara motorla gidilebiliyor. Buralara bizi götürecek getirecek bir rehber kılavuz var mı içimizde.

Bunu da bir programa bağlamak lazım. Sonra rehberin yanında konvoy güvenliğini sağlıycak, konvoyun kavşaklarda bölünmesini engelliycek yeri geldiği zaman karşı trafiği kesip konvoyun parçalanmadan geçişini sağlayıp arkadan toparlıyarak gelecek JOKER lere ihtiyaç olacak.

Öneri: bu jokerler ardçısı olmayan sürücülerden olursa daha çevik haraket ederler.

birkeresinde İZMİR MT gurubuyla bir geziye katılmıştım çok hoş bir organize vardı aralarında. Orada görmüştüm. Tabi bunun yanında katılan herkes toplu sürüş kurallarına uydu. Anlatamadığım bir çok ayrıntı var. Sanki bu gezi önceden çalışılmış gibiydi. Yada bu geziyi adamlar sık yapıyorlardı. Alışkanlık tı onlar için ama ben beğendim.

Kesinlikle bir yönetim ve uum vardı.

Bunu da dikkatlerinize sunarım. Zaten sayı fazla olmaz sa buna gerek kalmaz. Ama 40-50 motosiklet olunca mutlaka bir düzen disiplin şart . Tecrübeli arkadaşların dikkatine sunarım.

Hepinize Çanakkale den sevgiler saygılar.
    Sebahattin abi, öncelikle detaylı öngörü, hatırlatma ve uyarıların için teşekkürler.
    Dikili buluşmamıza geliş tarihleri şu anda net olmasa bile normal koşullarda Cumartesi öğlen gibi tüm ekip bir araya gelmiş olacak gibi. O yüzden toplu gezi günümüz Cumartesi olacak, görünen o. Erken gelecek ekip ayrıca gezer tabii ama 50-60 motorluk ihtişamlı gezimiz Cumartesi günü olur.

Dediğin gibi Cunda'da çay molası, Şeytan sofrası'nda gün batımı, Bergama gezisi gibi kısa gezi ve aktivitelerimiz olacak. Dİkili'ye ben ve birkaç arkadaşım eğer bir mani çıkmazsa çarşamba yahut perşembe'den gideceğiz, planlamayı tüm güvenlik koşulları ile birlikte yapacağız.

Geçen seneki 40 motorluk 28 Ekim toplu sürüşümüz kalabalık İstanbul trafiğine rağmen örnek olacak disiplindeydi. Aynı disiplini Ayvalık'ta da göstereceğiz...

Ayrıca Alper ile de konuştuğumuz üzere geziden önceki cumartesi ya da pazar (21 yahut 22 Haziran) yetkili ve tecrübeli bir sürüş hocasından 3-4 saatlik teorik sürüş dersi verdirtmeyi düşünüyoruz. Alper yakında duyuruyu yapar...

Sevgiler, saygılar...
    Konu carvalho tarafından (03.June.2008 Saat 10:21 ) değiştirilmiştir.
    yol yapalım yol

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)