Valla aksu baba hafızan çok kuvvetliymiş unutmamışsın beni. Seninde söylediğin gibi yine konuşur kesinleştiririz. sana zahmet verdirecez biraz. bu arada bi mani keder çıkmazsa ben Ankara'ya kadar kara yoluyla gelmeyi düşünüyorum. hadi hayırlısı.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor dd250
Sivas
A Rh (+)Valla aksu baba hafızan çok kuvvetliymiş unutmamışsın beni. Seninde söylediğin gibi yine konuşur kesinleştiririz. sana zahmet verdirecez biraz. bu arada bi mani keder çıkmazsa ben Ankara'ya kadar kara yoluyla gelmeyi düşünüyorum. hadi hayırlısı.
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)Teşekkür ederim mehmet abi gata nın da dediği gibi zahmet verdireceğiz biraz.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Teşekkürler hocam ama ben geziye gezi demem CENNET VATAN'ı dört dönmeyince :D Karadeniz ve Doğu Anadolu başka zamana inşallah...
regal raptor E-9 250cc
istanbul
0 Rh (+)hayecan dorukta olmalı herkezde.
topin arkalarda kalmasın diye yanlış anlamayın.
ben dikili ile yatıp dikili ile kalkıyorum da.:lol:
SENİN BÜTÜN ANLATABİLDİĞİN KARŞIDAKİNİN ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR.
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Arkadaşlar 27 Haziran Cuma akşamı konaklayacağımız mekanda (the Killiy) Aslıhan isimli bir sanatçı sahne alacakmış. Giriş ücretsiz olacak, bize eğlenmek düşecek...
Cumartesi günü de sahneye DEHA isimli bir arkadaş çıkacakmış. Sanırım bir kanalın düzenlediği Akademi Türkiye yarışmasının birincisi. Onun konseri olacakmış, giriş ücretli olsa da bize özel indirim olacakmış.
Bilgi vermek istedim...
yol yapalım yol
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Yola Cuma günü çıkacak olan kimler var. Cuma sabah, öğlen, akşam farketmez...
Saati net olmasa da ben cuma günü çıkacağım gibi. Eğer yol arkadaşı bulabilirsem ona göre planımı yapacağım.
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)Aslıhan İN, Deha OUT beş para vermem
Ayrıca perşembe akşamıda sahneye -son yıllarda yetişmiş en büyük zanaatkarlardan biri olan- BULL çıkacak
herkesleri beklerim efenim,
en güzel günler, en güzel geceler sizlerin olsun efenim,
esenkalın... :mrgreen:
oğlum ordan bi Sİ BEMOL ver bakiim, kop evladıımmm :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
haydi çocuklar motora
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)