haydi geçmiş olsun herkes kazasız belasız evine vardı varıyor
daha varacak olanlar inşallah kasasız belasız varırlar.
deniz çok güzelmiş.. resimleri bekliyoruz haydi bakalım ( bizde resimlerinize bakıp bakıp ile oyalanıyoruz)
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)haydi geçmiş olsun herkes kazasız belasız evine vardı varıyor
daha varacak olanlar inşallah kasasız belasız varırlar.
deniz çok güzelmiş.. resimleri bekliyoruz haydi bakalım ( bizde resimlerinize bakıp bakıp ile oyalanıyoruz)
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Bizde 11:30 da evden içeri girdik final maçının sadece bitiş düdüğünü gördüm yıkıldım yani...Neyse sağ salim geldikya gerisi önemli değil...Bu arada çanakkale üstünden giden arkadaşlardan hala ses yok galiba saat 22:30 gibi hala Keşandaydılar onlar yatmıştır yolda bi yerde herhalde
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
regal raptor E-9 250cc
istanbul
0 Rh (+)ben+eşim ve admin pazar saat 7:30 da yola çıktık.dikili po dan yakıt aldık.motorlar yokuş aşağı 90 km yi geçemedi.motorlarımız kötü benzinden stop etti.neyseki 200 km yol yaptıktan sonra opetten banzini yeniledik ve makinalarımız kendine geldi.bütün bu olumsuzlukların bize bir buçuk saat kaybettirmesine rağmen pazar akşam üzeri k.çekmecedeki evime saat 17:30 da ayak bastım.kızımı sevdim.dinlendim. he birde final maçını keyifle izledim.
herkeze çok teşekkürler.tüm katılan arkaraşlara selamlar.tayfun ,zafer, kaanka(alper), admin(alper) ve izmir başkanı hakkı+eşi dostlarıma ayrıyetten teşekkür ederim.
bu arada ben çok eylendim...ADMİN bu yüzden BENİ SİLİN![]()
SENİN BÜTÜN ANLATABİLDİĞİN KARŞIDAKİNİN ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR.
YOK
İstanbul
0 Rh (+)Tayfunum sen alperimin ayağına ne yaptın öyle ben öylemi gönderdim kocamı geziye adam sağsalim gitti , geriye gazi olarak döndü ayağının üzerine basmakta çok zorlanıyor sen basınca ayağına kumlar kesmiş çok fena olmuş içim acıdı admine iyi bakmamışsınız valla ben onu bunu bilmem zor gitti bugün işe inşallah çabuk geçer
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)hafta sonu orada olamamızın üzüntüsü içinde sürekli telefon tacizleri ile ekiptekileri yalnız bırakmadım.
bull, tayfun ve doğan herhalde benden yaka silkmişlerdir
ilk fotograflara baktım , aman da aman diyorum. çok keyifli görünüyor.
şimdi hepiniz yorgunsunuz yavaş yavaş diğer fotografları da eklerisiniz.
4 gözle bekliyorum
çarşamba günü yeni bir festival için topik açacağım .
bilgilerine raptor riders'larım :mrgreen:

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Evet arkadaşlar hayırlısıyla 2.RaptorRiders bulusmasını gene güzel bir katılımla kazasız belasız çok keyifli ve eğlenceli bir şekilde daha geride bıraktık.
Bildiğiniz gibi RaptorRiders Motosiklet Forumları tam 1,5 yılını doldurdu ve çok kısa zamanda türkiyenin sayılı motosiklet forumlarından biri oldu.
1,5 sene önce sadece regalraptor marka motosiklet kullanıcılarını bir araya getirmek amaçlı kurulan sitemiz.Zamanla sadece regalraptor marka motosiklet kullanıcılarının değil bütün marka ve motosiklet kullanıcalarının beğenisini kazanmış ve artık tüm marka ve model motosiklet kullanıcılarının üye olduğu genel bir motosiklet forumu halini almıştır.
Yapmış oldugu organizasyonlarla ve mevcut motosiklet organizasyonlarına katılımıyla herkes tarafıdan tanınmış olup herkesin dostluk,kardeşlik,birlik ve beraberliğine gıpta ile baktığı bir motosiklet forumu olmuştur.
RaptorRiders ailesi içinde yeralmak ve ortak tutku ve çatı altında paylaşımlarda bulunmak bana çok ama çok büyük mutluluk vermektedir.İyiki varsınız.Allah azımızın tadını ve huzurumuzu hiç bozmasın bozmaya çalışanlarıda ateşiyle kül etsin.
İnşallah ailemizi dahada büyüterek çok daha fazla bir katılımla seneyede 3 RaptorRiders buluşmasını gerçekleştiririz.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)