| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda CBF 150 ADVENTURE :)
İstanbul
0 Rh (+)bendeki fotolar için bekleyeceğiz biraz..![]()
![]()
nedenini tahmin etmek zor olmasa gerek..:mrgreen:
![]()
YOK
İstanbul
0 Rh (+)Canım inan bana tahmin etmek okadarda zor değilbekleriz artık napalım
![]()
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)bende ancak kendime geldim ve işlerimi toparlayıp siteyi takip etme imkanı buldum. Katılan ve katılmak isteyipde gelemeyen herkesle kalbimiz birdi. çok güzel zaman geçirdik. kazasız belasız tamamlayıp evlerimize döndük. bendede birsürü resim var. zamanla yüklemeye çalışıcam hepsini. Yalnız yolda çok rüzgar vardı. Bunu önceden hesap edemeyen yönetim yüzünden yolda çok yoruldum. Silin beni kardeşim :mrgreen:
foam party
:mrgreen:
regalraptor 2006
izmir
0 Rh (+)arkadaşlar cumartesi akşamı katılabildim aranıza pazar sabahı ayrıldık ama hepinize teşekkür ederim bu güzel olayda benide aranıza aldığınız için
birde aytaç hocamın raptoru ile bull kardeşimin fener alayı gibi raptoru özel raptorlar diye tanıtılmalı ikiside gerçekten çok farklı
Hyosung GV250
KÜTAHYA
0 Rh (+)evet arkadaşlar çok güzel bir organizasyondu gece 11 de kütahyaya girmeme rağmen tabikiiii ne yoldu yaaaa ama bidaha olsa gelirim sizler gibi mükemmel insanları tanımak herkese nasip olmazdı. bendede muhteşem fotolar var en kısa zamanda yayınlayacağımmm ama doğan kardeşim gerçekten rüzgarı hesap edemediler yönetim sana sesleniyruzzzz duy sesimiziiii :evil:
bu arada horoz sesimi benim horultum mu?
soruyorum raptor riders ( aslında o horoz bi kopmloydu ben getirdim onu oraya)![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)