Hoşgeldiniz hocam. Bu arada Yavru vatana gidiyormuşuz... Ben varım... :D Eğer illaki sıcak memlekete gidelim derseniz hemen Urfa derim. Ama derseniz ki Kıbrısa da gidelim, ben varım :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Hoşgeldiniz hocam. Bu arada Yavru vatana gidiyormuşuz... Ben varım... :D Eğer illaki sıcak memlekete gidelim derseniz hemen Urfa derim. Ama derseniz ki Kıbrısa da gidelim, ben varım :D
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)arkadasım hos geldın...
sıcak bır memlekette R&R kullanmanın avantajlarını gordun mu...
dıger makınalarla kıyaslandıgındakı durumu nedır...
umarım sorularımla sıkmamısımdır...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
DADYW 250 CLASSİC-SİYAH
KIBRIS LEFKOŞA
B Rh (+)Burada Çin malı motor pek yaygın değil. Genellikle Japonlar ve Racing bulunur. ama bu motor her yerde ilgi çekiyor. Mutlaka sohpete birileri gelip inceliyor. SIcak memleket işi denilince süper bir durum. Benim arabam var ama geldiğimden beri kullanmış değilim. Ayrıca Akü gibi bir sorun da hiç olmadı
:evil:
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)ne güzel işte piyasada teksin
aramıza hoş geldin
sonunu düşünen kahraman olamaz kısmı kurtlar vadisinden galiba
DADYW 250 CLASSİC-SİYAH
KIBRIS LEFKOŞA
B Rh (+)ayrıca malesef bu işin zevki yalnız olarak belli bir yere kadar. İnsan etrafında aynı şeyleri seven birilerini de istiyor dostum.
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)peki orda ikinci el motor fiyatları nasıl yani sahibinden.com daki fiyatlarla kıyaslarsan orası ne durumda
DADYW 250 CLASSİC-SİYAH
KIBRIS LEFKOŞA
B Rh (+)burada her türlü ikinci el araç ucuz. Halk kalite takılıyor. Ancak bunu Türkiye'ye geçirmek mümkün değil veya maliyeti aşıyor. Yani başka bir ülkeye geçiş sayıldığından gümrük vergisi ekleniyor.
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)arkadaş kıbrısta ne iş yapıyorsun heleki lefkoşada...
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
REGAL RAPTOR 250 CC
Manisa
B Rh (+)hosgeldın aramıza alır almaz motorunu baslamıssın turlara yolun acık olsun
BIR EGSOZUN SESI BIN EGSOZUN TADI VAR YOLUNUZ VE FARINIZ ACIK OLSUN ....
TLGYLDZ-REGAL RAPTOR
MANISA-KIRKAĞAÇ
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)