Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu
Toplam 49 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ilk kaza...

MEHMETONUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MONUR
    gizli
     RR250D/2007
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    geçmiş olsun kardeşim ben ilk düşmemde çok korkmadım ama küçük bir trafik kazası yaşadım ve eve dönerken herhalde birdaha binemem demiştim motora. ama öyle olmuyor. inan ki eskisinden daha çok istiyorsun ve daha değerli oluyor. ayrıca bu sitedeki arkadaşların, abilerin mesajlarıyla tekrar tekrar bağlanıyorsun motora.
    Umarım daha büyüğünü yaşamazsın.
    keyifli sürüşler.
    34 UY 5765

b
    a
     a
     a
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde ehliyetin yok trafiğe çıkıyorsun, iyi cesaret yani ceza yeme açısından dedim. ODTÜ de Fizik de Burak var siyah Regali var buldun mu onu görüştünüzmü.
    mehmet abi okulun içinde ehliyet problemi olmuyo, ama tecrübeyi de ehliyetle vermiyorlar tabi, bi de o var. biz taylan arkadaşla hergün motorların başında konusuyoruz zaten. ufak tefek yapılacak şeyler olunca da beraber hallediyoruz. saolsun taylan kardeş de bana güveniyo, yavaş yavaş elden geçiriyoruz yani makineleri. motorcu dayanışması had safhada :D

Duhan MALÇIK
    Mağaza Yöneticisi
     Cbf 250
     Yalova
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    geçmiş olsun arkadaşım
    GuŞum+Ben=OH İşTe hayat...

gençer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gençer Güden
    Mimarlık
     RR dd 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kardeş geçmiş olsun, frenlere alışma devresindeyken dururken ikikez ön tekerleği kaydırdım.birinde kuru asfalt üzerinde ıslak biyer vardı ıslak zeminde çok yavaş dönerken sıktım miktarını ayarlayamayınca önteker kaydı. ikincisinde sabah saat erkendi ve yol nemliydi yolun nemli olduğunu düşünerek freni sıktım ama durmak üzereyken yol kenarındaki beyaz devamlı şerit çizgisinin üzerindeyken ön teker yine kaydı(yol çizgilerinin daha çok kaygan olduğunu test etmiş oldum) ama bunlar durmak üzereyken olduğundan gidonu bırakmadım motor hafif yanladı ama düşmesine müsade etmedim.. daha kötüsünü yaşamamak için ben bunları düşmek olarak saymak istiyorum kendi adıma.. tekrardan geçmiş olsun..

Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun kardeşim
    Ankara olarak 5 Nisan cumartesi toplantısına gelirsen tanışırız, ve senin açından da iyi olur kanısındayım. Sürüş ve tamir bakım eğitimlerine başlayacağız haberin ola.
    valla motorumuda alıp Ankaraya taşınıcam sonunda... kıskandırıyorsunuz valla maaşallah..
    En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

yok yokk
    Şehir ve Bölge Planlama
     yokk
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    gecmıs olsunnn
    35 HFS 37

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Motor düşe kalka öğrenilir, kaç kemiğim kırıldı hatırlamıyorum bile.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

BULL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BÜLENT ERGİN
    Sikorta
     Aprilia Pegaso 650ie
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hehehe geçmiş olsun kardeş :?:

sen hakkını böyle ucuz kazalarla doldurmaya bak, daha beterlerine sıran gelmesin

ayrıcada milletinde dediği gibi bundan düşmeden nasıl binileceğini asla öğrenemezsin...

sen gene iyisin... şu yaşına gelmiş, mod olmuş, başkan olmuş niceleri var daha yeri öpme şerefine nail olamamış, motorcuyum diye geziniyorlar aramızda :mrgreen::mrgreen:
    haydi çocuklar motora

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    dostum çok geçmiş olsun bir ay önce bende aynı senin gibi araba üzerime gelince sağa kırıp ön firenide çok sıkınca motoru yatırdım. ilk şoku atlattıktan sonra gene yola devam ediyorsun, busafer daha dikkatli hareket ediyorsun.bir musubet bin nasihatten iyidir allah beterinden korusun ufak tefek şeyler hepimizin başına geliyor. canını sıkma yolyapmaya devam....

X__utku__X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Utku Şahin
    Gümrük Müşavir Yardımcısı
     Cbf150
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hepinizde hep ani durumlarda ön fireni sıkıp yatmışsınız.bende hep arkayı sıkıyorum.arka baya yanlıyo ondan sonra ön firenle toparlıyorum.artık alışkanlık yaptı çok zevkli oluyo.yol boşsa tümseklere yaplaşırken özellikle sade arkaya sonuna kadar basıyorum.yayalar aa motora bak diyolar

snakesawar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tuncay öztürk
    Öğrenci
     Keeway ARN125
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    abi bu aksam boş bir yolda ortalama 80km hızla fln gidiyorum. göz göre göre korna sellektör kartalın teki ara yoldan ana yola cıktı dar da dönmedi geniş aldı tam ileri yönüme dogru.fren yalpalama ve saga dogru kırmam sonucu direksiyonu carpmaktan son anda kurtuldum ve hemen onune gecip arabanın durdum buyuk sinirle. indim motordan. bagırdım adama napıyosun ya öldürücekmisin bizi nedir zorun. adam dedi görmedim. madem görmedin duymadın damı be adam dedim. vurun .... vurun öldürüm dedim bagıra cagıra vurun anasını satayım sinek gibi ezin dedim, gözümden yas geldii. mecbur motora bindim devam ettim..
    istikbal göklerdedir !!!

34 VSU 70

Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)