Geçmiş olsun kardeşim
Ankara olarak 5 Nisan cumartesi toplantısına gelirsen tanışırız, ve senin açından da iyi olur kanısındayım. Sürüş ve tamir bakım eğitimlerine başlayacağız haberin ola.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Geçmiş olsun kardeşim
Ankara olarak 5 Nisan cumartesi toplantısına gelirsen tanışırız, ve senin açından da iyi olur kanısındayım. Sürüş ve tamir bakım eğitimlerine başlayacağız haberin ola.
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)kardeş geçmiş olsun, frenlere alışma devresindeyken dururken ikikez ön tekerleği kaydırdım.birinde kuru asfalt üzerinde ıslak biyer vardı ıslak zeminde çok yavaş dönerken sıktım miktarını ayarlayamayınca önteker kaydı. ikincisinde sabah saat erkendi ve yol nemliydi yolun nemli olduğunu düşünerek freni sıktım ama durmak üzereyken yol kenarındaki beyaz devamlı şerit çizgisinin üzerindeyken ön teker yine kaydı(yol çizgilerinin daha çok kaygan olduğunu test etmiş oldum) ama bunlar durmak üzereyken olduğundan gidonu bırakmadım motor hafif yanladı ama düşmesine müsade etmedim.. daha kötüsünü yaşamamak için ben bunları düşmek olarak saymak istiyorum kendi adıma.. tekrardan geçmiş olsun..
valla motorumuda alıp Ankaraya taşınıcam sonunda... kıskandırıyorsunuz valla maaşallah..
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)