Aksu hocam teşekkür ederim sizler gibi değerli arkadaşları görünce cidden hoşbuldum.sitenin profilini tam olarak çözemediğim için kendimi tanıtacak bir topik yazamadım ama burası bir vesile olur umarım.motorsikletimi almamın nedeni şirkecide karşılaştığım murat adında bir arkadaştır nedenine gelince motora olan ilgim evveliyatlıydı ama gelip geçiciydi.şirkecide motorsiklerinde önünde duran siyah renkli R&R'un sahibini sordum ve tanımakla başladı kendisine hayırlı olsun güzel motor demek isterken kendisinin motoru yeni 10 dakka önce aldığını öğrenmemle ve samimi bir sohbetin ardından dostum mutlka regal al demesinin ardından akşamında internetten gördüğüm kızılımla tanışmam ertesi günü sahibi olmam kaçınılmaz oldu ve böylece benimde relag ailesine katılmam kaçınılmaz oldumotorum yellow rock DD 250E-9 kırmızı renkli ikinci sahibiyim satın aldığım arkadaş şehreminde oturuyordu ama motor güngörende bir apartmanın kapalı otoparkında bulundurmuş ve bana göre inanılmaz bir motordu her gördüğümde ilk günkü gibi bayılıyorum.hocam bana gelince ben avukatlık bürosunda takip işlerine bakıyorum fatihte vatan caddesinde otuyorum ama otopark proplemim olduğu için motoumu topkapı tim2'nin otoparkına bırakıyorum.müslüm baba,foreman,yunusla yüzyüze tanışmak gibi bir şansada sahip oldum.müslüm baba mühteşem bir insan sohbetini tatmayan varsa cok şey kaçırmış diyebilirim gerçek bir duayen olduğunu itiraf etmeliyim.foreman kardeşime gelince ona sonsuz teşekkürlerimi buradan söylemek isterim sonsuz teşekkürler fatih herşey için cok sağol insanlığın (duyarlılığın)unutulmaz emin ol.ksu hocam çenem düştü motor konusunda yeni olduğumdan çenem düştü umarım başınızı ağrıtmamısımdır burda kesiyorum ama en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.
serkan tim 2 kırmızı seninmi sanırım tanışmıştık

regal bmw
İstanbul
A Rh (+)
motorum yellow rock DD 250E-9 kırmızı renkli ikinci sahibiyim satın aldığım arkadaş şehreminde oturuyordu ama motor güngörende bir apartmanın kapalı otoparkında bulundurmuş ve bana göre inanılmaz bir motordu her gördüğümde ilk günkü gibi bayılıyorum.hocam bana gelince ben avukatlık bürosunda takip işlerine bakıyorum fatihte vatan caddesinde otuyorum ama otopark proplemim olduğu için motoumu topkapı tim2'nin otoparkına bırakıyorum.müslüm baba,foreman,yunusla yüzyüze tanışmak gibi bir şansada sahip oldum.müslüm baba mühteşem bir insan sohbetini tatmayan varsa cok şey kaçırmış diyebilirim gerçek bir duayen olduğunu itiraf etmeliyim.foreman kardeşime gelince ona sonsuz teşekkürlerimi buradan söylemek isterim sonsuz teşekkürler fatih herşey için cok sağol insanlığın (duyarlılığın)unutulmaz emin ol.ksu hocam çenem düştü motor konusunda yeni olduğumdan çenem düştü umarım başınızı ağrıtmamısımdır burda kesiyorum ama en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.