Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sonuç: ABANT A CUMARTESİ SABAH MI ÖĞLEDEN SONRA MI GİDİLSİN

Katılımcı sayısı
48. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • SABAH SAAT 08 DE HAREKET

43 89.58%
  • ÖĞLEN SAAT 13,30 DA HAREKET

5 10.42%
Sayfa 25 Toplam 52 Sayfadan BirinciBirinci ... 15232425262735 ... SonuncuSonuncu
Toplam 519 adet sonuctan sayfa basi 241 ile 250 arasi kadar sonuc gösteriliyor

foreman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Ulus
    servis şefi
     sym gts 250 evo i
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı alex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar suan konusmak erken bencede..:lol:ama haftaya havanın iyi olacagını bir karadenizli olarak söyleyebilirmaslında benim en buyuk sorunum halen cadırı alamamış olmak..:?bu konuda tecrübeli arkadaşlar bana cadır önerisi yaparsa sevinirim...önümüzdeki hafta abanttayızzzzzz...
    yapmıs oldugum cadır arastırmalarında su ana kadar en ekonomık ve ıslevsel olarak buldugum cadır KOÇTAŞ ta buldugum cadırdır..
    soldakı 69 ytlortadakı 39 ytl...sagdalı de 29 ytl

bu dort kısılık ve hakıkaten de dort kısı cok rahat kalabılır...

bu ıkı kısılık.ama kucuk.bır kısı cok rahat yatabılır...

cadırlar stantta yer kaplamasın dıye tam olarak kurulmamıs ama soldakı mavı olan buyuk ve kalıyelı...ama benım tercıhım ortada olan...son resım ıcın kusura bakmayın
    (((magazanın ıcınde kacak cekınce bole oluyor)))
    literatürde foreman...
    halk arasında formen...
    dostlar arasında FATİH....

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat ZONP
    Satış şefi
     Regal raptor 250 D-9 E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı dağcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teknik bir çadır isterseniz bu çadırı uzun yıllar bu maksatla kullanabilirsiniz:
    http://www.adrenalin.comsındca fa.tr...ductTypeID=926

ama pahalı derseniz daha ucuza 50-60YTL ye büyük alışveriş merkezlerinde iş görecek çadırlar var. onları da tavsiye edebilirim.
    dikkat edeceğiniz en önemli özellik daha önce de söylediğim gibi çift tente olmasıdır.
    eyvallah ilginiz teşekkurler...cift tente konusunda haklısın...gönderdiğin cadırın aynı mama daha farklı markasıda dikkatimi cekti..sanırım biraz pahalı ama kullanışlı olmasında fayda var

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    işte budur ya!! raptor riders havaları da fırsat bilerek aynı bıraktığım gibi tam gaz yola devam ediyor!! umarım herkesin keyfi yerindedir!! uzun zaman oldu yazamayalı, malum askerlik... ama o arada boş durmadım şafağı 19 yaptım 16 Mayıs günü İstanbul il sınırları içindeyim inşallah... tabi bu arada abant gezisini, fuarı falan kaçırdık ama yapacak bişey yok. eksikleri tez zamanda gidereceğiz!!

motorumun güzel bi bakıma ihtiyacı olacağını tahmin ediyorum. hatta ona kavuşmak için o kadar sabırsızım ki ben dönmeden bir hafta önce motoru bi şekilde servise ulaştırıp zımba gibi olmasını sağlamayı planlıyorum. umarım başarabilirim.

ister istemez kendimi unutturdum ama hasret bitiyor... yeniden beraber yol yapacağız, çadırlarımızı kurup keyfimize bakacağız... koskoca bir yaz bizi bekliyor. herkese keyifli sürüşler!!

not: tam olarak abant gezisiyle ilgili bi yazı olmadı ama herkese yeniden merhaba diyebilmek için yeni bir başlık açmıyım dedim!! görüşmek üzere!!!
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı moonchild Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte budur ya!! raptor riders havaları da fırsat bilerek aynı bıraktığım gibi tam gaz yola devam ediyor!! umarım herkesin keyfi yerindedir!! uzun zaman oldu yazamayalı, malum askerlik... ama o arada boş durmadım şafağı 19 yaptım 16 Mayıs günü İstanbul il sınırları içindeyim inşallah... tabi bu arada abant gezisini, fuarı falan kaçırdık ama yapacak bişey yok. eksikleri tez zamanda gidereceğiz!!

motorumun güzel bi bakıma ihtiyacı olacağını tahmin ediyorum. hatta ona kavuşmak için o kadar sabırsızım ki ben dönmeden bir hafta önce motoru bi şekilde servise ulaştırıp zımba gibi olmasını sağlamayı planlıyorum. umarım başarabilirim.

ister istemez kendimi unutturdum ama hasret bitiyor... yeniden beraber yol yapacağız, çadırlarımızı kurup keyfimize bakacağız... koskoca bir yaz bizi bekliyor. herkese keyifli sürüşler!!

not: tam olarak abant gezisiyle ilgili bi yazı olmadı ama herkese yeniden merhaba diyebilmek için yeni bir başlık açmıyım dedim!! görüşmek üzere!!!
    Serhatım!!! KArdeşim sesini duymak ne güzel... Telefonda karşılaşamadık bir türlü... Abant'ı kaçırıyorsun ama daha Ayvalık var İznik var var da var.

KArdeşim şafağın mı kalmış, bitmiş askerlik. HEy gidi koçum bee.....
    yol yapalım yol

RızaHoşgör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı alex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar suan konusmak erken bencede..:lol:ama haftaya havanın iyi olacagını bir karadenizli olarak söyleyebilirmaslında benim en buyuk sorunum halen cadırı alamamış olmak..:?bu konuda tecrübeli arkadaşlar bana cadır önerisi yaparsa sevinirim...önümüzdeki hafta abanttayızzzzzz...

metro magazalarında bu hafta çadır ve uyku tulumu satışı oldukça uygun bilgine
    DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

RızaHoşgör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı foreman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapmıs oldugum cadır arastırmalarında su ana kadar en ekonomık ve ıslevsel olarak buldugum cadır KOÇTAŞ ta buldugum cadırdır..
    soldakı 69 ytlortadakı 39 ytl...sagdalı de 29 ytl

bu dort kısılık ve hakıkaten de dort kısı cok rahat kalabılır...

bu ıkı kısılık.ama kucuk.bır kısı cok rahat yatabılır...

cadırlar stantta yer kaplamasın dıye tam olarak kurulmamıs ama soldakı mavı olan buyuk ve kalıyelı...ama benım tercıhım ortada olan...son resım ıcın kusura bakmayın
    (((magazanın ıcınde kacak cekınce bole oluyor)))
    abiler kardeşler metro da aynı ürünler önümüzdeki hafta için daha ucuz.bilginize
    DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

mert
    motorsiklet-cıraklık
     regal raptor dady
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    güzeller ama içinde en fazla 2 bilemedin 3 kişi yatabilir:|
    Dikkat Bağımlılık Yapar

mehmet ali kocas
    Serbest Meslek
     en 500
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı dağcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.accuweather.com/world-for...|BOLU&metric=1

genelde dağcıların güvendiği bir sitedir.

yağış yok, en düşük sıcaklık 6-7 derece, en hızlı rüzgar saatte 11 kilometre.

Ha süpriz olamaz mı? tabiiki olur. Ama süpriz ihtimali her zaman vardır ve hepsini düşünemeyiz. Herşey tam ve eksiksiz olsun dersek evden dışarı çıkamayız. Nacizane düşüncem...

İşte bu barışım.....

Gidelim olmadı haftaya bi daha gideriz, zaten gelicem dşiyen kaç kişi gelicek bakalım....

Tabi ailecek gelecek kişilerin zor durumda klamasınıda elbette itemeyiz...

dağcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış KOÇAK
    Biyoloji
     Regal Raptor Class
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Burhanustanın Cırağı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzeller ama içinde en fazla 2 bilemedin 3 kişi yatabilir:|
    sen kaç kişi yatmayı planlıyosun ki???

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

doğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğan Bostancı
    Tıp
     yamaha fz6 fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı moonchild Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Serhatım naber yaa. Ne çabuk bitti senin askerlik. hiç anlamadık valla şimdi eminim sen gel bide bana sor diyosundur içinden. Hayırlısıyla gelirsin inşallah. Daha çok gezi var...
    foam party :mrgreen:

Sayfa 25 Toplam 52 Sayfadan BirinciBirinci ... 15232425262735 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)