Perşembe günü gezinin akıbeti için karar veririz. Yağmurda gitmenin manası yok bence de. Yağıp yağmayacağı da Perşembe günü belli olur.
En fazla 1 hafta rötarla yaparız yine aslanlar gibi gezimizi...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
SABAH SAAT 08 DE HAREKET
ÖĞLEN SAAT 13,30 DA HAREKET
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Perşembe günü gezinin akıbeti için karar veririz. Yağmurda gitmenin manası yok bence de. Yağıp yağmayacağı da Perşembe günü belli olur.
En fazla 1 hafta rötarla yaparız yine aslanlar gibi gezimizi...
yol yapalım yol
Regal raptor 250 D-9 E
İstanbul
A Rh (+)
Arkadaşlar suan konusmak erken bencede..:lol:ama haftaya havanın iyi olacagını bir karadenizli olarak söyleyebilirmaslında benim en buyuk sorunum halen cadırı alamamış olmak..:?bu konuda tecrübeli arkadaşlar bana cadır önerisi yaparsa sevinirim...önümüzdeki hafta abanttayızzzzzz...
![]()
Regal Raptor Class
Ankara
B Rh (+)Teknik bir çadır isterseniz bu çadırı uzun yıllar bu maksatla kullanabilirsiniz:
http://www.adrenalin.com.tr/productd...ductTypeID=926
ama pahalı derseniz daha ucuza 50-60YTL ye büyük alışveriş merkezlerinde iş görecek çadırlar var. onları da tavsiye edebilirim.
dikkat edeceğiniz en önemli özellik daha önce de söylediğim gibi çift tente olmasıdır.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)işte budur ya!! raptor riders havaları da fırsat bilerek aynı bıraktığım gibi tam gaz yola devam ediyor!! umarım herkesin keyfi yerindedir!! uzun zaman oldu yazamayalı, malum askerlik... ama o arada boş durmadım şafağı 19 yaptım16 Mayıs günü İstanbul il sınırları içindeyim inşallah... tabi bu arada abant gezisini, fuarı falan kaçırdık ama yapacak bişey yok. eksikleri tez zamanda gidereceğiz!!
motorumun güzel bi bakıma ihtiyacı olacağını tahmin ediyorum. hatta ona kavuşmak için o kadar sabırsızım ki ben dönmeden bir hafta önce motoru bi şekilde servise ulaştırıp zımba gibi olmasını sağlamayı planlıyorum. umarım başarabilirim.
ister istemez kendimi unutturdum ama hasret bitiyor... yeniden beraber yol yapacağız, çadırlarımızı kurup keyfimize bakacağız... koskoca bir yaz bizi bekliyor. herkese keyifli sürüşler!!
not: tam olarak abant gezisiyle ilgili bi yazı olmadı ama herkese yeniden merhaba diyebilmek için yeni bir başlık açmıyım dedim!! görüşmek üzere!!!![]()
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)yapmıs oldugum cadır arastırmalarında su ana kadar en ekonomık ve ıslevsel olarak buldugum cadır KOÇTAŞ ta buldugum cadırdır..
soldakı 69 ytlortadakı 39 ytl...sagdalı de 29 ytl
bu dort kısılık ve hakıkaten de dort kısı cok rahat kalabılır...
bu ıkı kısılık.ama kucuk.bır kısı cok rahat yatabılır...
cadırlar stantta yer kaplamasın dıye tam olarak kurulmamıs ama soldakı mavı olan buyuk ve kalıyelı...ama benım tercıhım ortada olan...son resım ıcın kusura bakmayın
(((magazanın ıcınde kacak cekınce bole oluyor)))
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)