Dün paraya kıydım BArış KArdeş'in önerdiği Adrenalin mağazasında satışta olan çadırı gittim aldım. Çok kullanışlı görünüyor, çift tente olması büyük avantaj...
HAva gezi gününde açık olacakmış; gayrı kimse tutamaz bizi...
Şafak 5...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
SABAH SAAT 08 DE HAREKET
ÖĞLEN SAAT 13,30 DA HAREKET
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Dün paraya kıydım BArış KArdeş'in önerdiği Adrenalin mağazasında satışta olan çadırı gittim aldım. Çok kullanışlı görünüyor, çift tente olması büyük avantaj...
HAva gezi gününde açık olacakmış; gayrı kimse tutamaz bizi...
Şafak 5...
yol yapalım yol
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Bu çadirlarin Hangisi Horlama Sesini Dişari Vermiyor.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)http://www.weather.com/outlook/trave...opnav_business BOLU İÇİN
http://www.weather.com/outlook/trave...opnav_business İSTANBUL İÇİN
http://www.weather.com/outlook/trave...yLink_business ANKARA İÇİN
Şimdiki duruma göre Bolu cumartesi pazar gündüz 17-18 derece gece ise 5 derece gösteriyo. Yağmur durumu parçalı bulutlu güneşli ama yağış ihtimali de var.
Perşembe günü netleşir, gitme ihtimalimiz % 70
Konu Aksu tarafından (28.April.2008 Saat 13:58 ) değiştirilmiştir.
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)
Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)İSTANBUL ÇIKIŞLI HAREKET
03 Mayıs Cumartesi günü saat 08,30 da yola çıkılacak şekilde İçerenköy Carrefoursa önünde - Boyner tarafında saat 08,00 de toplanılacaktır. Otobandan Bolu tüneli geçildikten sonra Abant turnikelerinden çıkılarak saat 12,00 de E5 Abant ayrımında olacak şekilde diğer katılımcı arkadaşlarla buluşulacaktır.
UYARI: Lütfen saat tam 8:00 gibi orda olun gelmeden önce mutlaka deponuzu doldurun.Saat tam 8:30 'da hareket edilecektir.8:30 'dan sonra kimse beklenmeyecektir.Lütfen zaman konusunda duyarlı olalım geç kalanlar artık yolda bize yetişmeye çalışır bilginize.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)arkadaşlar havayı cok kafaya takmayın hava guzel olucak merak etmeyin
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Ankara olarak geliyoruz, son kararımız, yağmur yağsa da geliyoruz.
Ankara grubu cumartesi sabah saat 08,30 hareket, İstanbul yolu Jandarma kavşağına gelmeden sağda Shell benzin istasyonu.
Alper Gencer i de + 1 olarak listeye tekrar yazıyorum.
KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
İstanbul
B Rh (+)öncünün belirlediiği noktalarda örneğin sapanca ve düzce 15 er dakikalık ihtiyaç molası için uygun gibi..
yağış durumu şehir içi bir etkinlik ise değerlendirilebilr bence..ama uzun km li gezilerde bu ihtimal düşünülmez.. sebebi ise sakaryadan başlayıp artvine kadar yağış alan bir bölgedir buralar..
demek istediğim kısaca yağış ihtimali var ise ozaman karadenize hiç gidilmeyecektir..
daha öncede belirttiğim gibi önce mudurnuya gidebilirim..burada çok harika bir şey var...muhteşem..imkanı olan burayı görsün
![]()
Konu kaldera tarafından (28.April.2008 Saat 17:16 ) değiştirilmiştir.
Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)