Alıntı moonchild Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
işte budur ya!! raptor riders havaları da fırsat bilerek aynı bıraktığım gibi tam gaz yola devam ediyor!! umarım herkesin keyfi yerindedir!! uzun zaman oldu yazamayalı, malum askerlik... ama o arada boş durmadım şafağı 19 yaptım 16 Mayıs günü İstanbul il sınırları içindeyim inşallah... tabi bu arada abant gezisini, fuarı falan kaçırdık ama yapacak bişey yok. eksikleri tez zamanda gidereceğiz!!

motorumun güzel bi bakıma ihtiyacı olacağını tahmin ediyorum. hatta ona kavuşmak için o kadar sabırsızım ki ben dönmeden bir hafta önce motoru bi şekilde servise ulaştırıp zımba gibi olmasını sağlamayı planlıyorum. umarım başarabilirim.

ister istemez kendimi unutturdum ama hasret bitiyor... yeniden beraber yol yapacağız, çadırlarımızı kurup keyfimize bakacağız... koskoca bir yaz bizi bekliyor. herkese keyifli sürüşler!!

not: tam olarak abant gezisiyle ilgili bi yazı olmadı ama herkese yeniden merhaba diyebilmek için yeni bir başlık açmıyım dedim!! görüşmek üzere!!!
Serhatım!!! KArdeşim sesini duymak ne güzel... Telefonda karşılaşamadık bir türlü... Abant'ı kaçırıyorsun ama daha Ayvalık var İznik var var da var.

KArdeşim şafağın mı kalmış, bitmiş askerlik. HEy gidi koçum bee.....