Alıntı kaanka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kaldera abi ismini bilmiyorun kusura bakma belki sizden daha fazla da gezinin olmasını istiyorum, fakat ben yaşar komutanıma katılıyorum. Biz oraya sonuçta gezmeye kamp ateşinin etrafında sabaha kadar sohbet etmeye gidicez. Boluyu nekadar tanıyorsunuz bilmiyorum ama eğer hava bir bozarsa bırakın sohbeti muhabbeti çadırdan burnumuzu çıkaramaz donarız sonra yolda ıslanırsak ayrı bir rezillik olur nerde kurulanıp elbiseleri kurutucaz sonra Pazartesi bu halde nasıl işe gidicez biz oraya sitres atmaya giderken sitres olup birde hasta olarak dönersek ne anlamı kalır. Bencede bir hafta gerekirse iki hafta erteleyip havaların durumuna göre gitmek daha mantıklı olur....
baba valla olabilecek tum olmusuzlukarı yazmıssın

bende olumlu yonlerı ı soyleyım barı
hava super olucak korkuldugu gıbı yagmur falan yagmayacak sırf bu rıske gırıp gelmeyn arkadaslar resımlerı gorunce kafayı duvara vuracak.aksam atesın etrafından hos bes sohbetler yapılacak pazar gunu kalkılıp kahvaltı ve ardından cadırlar toplanıp herkes evıne mutlu bır sekilde gidecek bide bu yonden bakın olaylara.

arkdaslar bu dunya olumlu dunya gezip tozmaya bakın detaylara cok takılmayın bırakın hayat sızı yonlendırmesın sız hayatınızı yonlendırın.
Saygılar sevgiler.