Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sonuç: ABANT A CUMARTESİ SABAH MI ÖĞLEDEN SONRA MI GİDİLSİN

Katılımcı sayısı
48. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • SABAH SAAT 08 DE HAREKET

43 89.58%
  • ÖĞLEN SAAT 13,30 DA HAREKET

5 10.42%
Sayfa 33 Toplam 52 Sayfadan BirinciBirinci ... 23313233343543 ... SonuncuSonuncu
Toplam 519 adet sonuctan sayfa basi 321 ile 330 arasi kadar sonuc gösteriliyor

kaldera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur ceylan
    SİSTEM YÖNETİM.
     KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    herkezi anlayışla karşılıyorum tabii.ki..
    ama sadece mazeretinizi yazar izninizle gelemiyorum dersiniz..uygun olan budur.. yoksa iptal edelim bir başka tarihte gidelim demek doğru değil.
    tek dileğim şu buluşma noktasına kimler geliyor yada gelmiyor..hiç kimsede gelmesede aksu baba ile birlikte bu organizeyi gerçekleştireceğiz site adına..

sorun değil..katılımın çok olup olmaması...
    Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
    Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Abant gezisi sizlerin yoğun talebi üzerine düzenlendi. Taleplerin çoğu Nisan ayı içerisindeydi ancak havaların soğuk olcağını düşünerek en ileri 3-4 Mayıs tarihine alabildik.

Bu gezi için otel rezervasyonu yapan arkadaşlarımızda var, işyerinden izinlerini ona göre ayarlayan arkadaşlarımızda var, yağmurda gitmek isteyen istemeyenlerde var.

Bu duruma göre benim düşüncem gitmek yönünde. Şimdi gelen gelir demekle de olmaz. İlk gezimizde olması açısından çok niyetlenen arkadaşlar da var, dolayısıyla gelmek isteyen, biraz da macera yaşamak isteyen arkadaşlar gelsin, ama yağmurda ben yapamam, gece üşürüm vs. diye düşünen arkadaşlarda gelmesin.

Şimdi bu gelip gelmeme hususunda kimse kimseye küsmesin, herkesin kendi tercihi, yine sonuçta hepimiz arkadaşız kardeşiz.

2. Raptorrıders toplantısı olan 27-29 Haziran tarihine kadar bir gezi daha yaparız, mesela 31 Mayıs 01 Haziran tarihlerinde Sakarya Poyrazlar motosiklet festivali var orada buluşuruz.

Birbirimizin kalbini kırmayalım, biz çoluk çocuğun doluştuğu, çerden çöpten meseleler yüzünden birbirleriyle kavga eden site de değiliz öyle insanlar da değiliz. İptal olsun diyen arkadaşlarda olmasın gideceğiz diyen arkadaşlarda kesinlikle iyi niyetli yazmışlardır, pişmiş aşa su katmak niyetiyle kesinlikle yazmazlar.

Gelebilen müsait olan arkadaşlar Abant da buluşmak üzere, selamlar.

X_FREERIDER_X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erkan
    serbest
     rr 250 e
     bursa
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    Arkadaşlar , her ne kadar aranıza katılamayacak olsam da; yağmur, çamur, soğukta biraz zorluk çekecebilrsiniz ama bugünleri bir daha trilyon verseniz geri getiremezsiniz... Ben , şartlarınızı biraz zorlayın derim, bu toplanmanın en rezil hali bile, katılmamaktan iyidir..."Rağmen"lere rağmen bişeyler yaşamak daha ayrıcalıktır. Hem "zor güzeldir" , unutmayın...

Hadi size biraz gaz vereyim...

BAKIN O GÜNLERİNİZ NE GÜZELMİŞ ! KISKANDIM VALLA !
    CHROME IS THE BEST MATERIAL !

doğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğan Bostancı
    Tıp
     yamaha fz6 fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel hayvandır kelebek severim
    bende
    foam party :mrgreen:

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı doğan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende
    Sen de mi Doğanım...

Aslında 2. Raptor buluşmamızı Ayvalık değil de Kelebekler Vadisi'nde mi yapsaydık :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    yol yapalım yol

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Alıntı kaanka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaldera abi ismini bilmiyorun kusura bakma belki sizden daha fazla da gezinin olmasını istiyorum, fakat ben yaşar komutanıma katılıyorum. Biz oraya sonuçta gezmeye kamp ateşinin etrafında sabaha kadar sohbet etmeye gidicez. Boluyu nekadar tanıyorsunuz bilmiyorum ama eğer hava bir bozarsa bırakın sohbeti muhabbeti çadırdan burnumuzu çıkaramaz donarız sonra yolda ıslanırsak ayrı bir rezillik olur nerde kurulanıp elbiseleri kurutucaz sonra Pazartesi bu halde nasıl işe gidicez biz oraya sitres atmaya giderken sitres olup birde hasta olarak dönersek ne anlamı kalır. Bencede bir hafta gerekirse iki hafta erteleyip havaların durumuna göre gitmek daha mantıklı olur....
    baba valla olabilecek tum olmusuzlukarı yazmıssın

bende olumlu yonlerı ı soyleyım barı
    hava super olucak korkuldugu gıbı yagmur falan yagmayacak sırf bu rıske gırıp gelmeyn arkadaslar resımlerı gorunce kafayı duvara vuracak.aksam atesın etrafından hos bes sohbetler yapılacak pazar gunu kalkılıp kahvaltı ve ardından cadırlar toplanıp herkes evıne mutlu bır sekilde gidecek bide bu yonden bakın olaylara.

arkdaslar bu dunya olumlu dunya gezip tozmaya bakın detaylara cok takılmayın bırakın hayat sızı yonlendırmesın sız hayatınızı yonlendırın.
    Saygılar sevgiler.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Doğan Bostancı
    Tıp
     yamaha fz6 fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı carvalho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen de mi Doğanım...

Aslında 2. Raptor buluşmamızı Ayvalık değil de Kelebekler Vadisi'nde mi yapsaydık :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    Valla ben de selçuk ama kelebek de olsak yarın sabah buluşma yerinde hazır olucaz. Kaçırmam bu geziyi.

Doğan Bostancı
    Tıp
     yamaha fz6 fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı aidikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baba valla olabilecek tum olmusuzlukarı yazmıssın

bende olumlu yonlerı ı soyleyım barı
    hava super olucak korkuldugu gıbı yagmur falan yagmayacak sırf bu rıske gırıp gelmeyn arkadaslar resımlerı gorunce kafayı duvara vuracak.aksam atesın etrafından hos bes sohbetler yapılacak pazar gunu kalkılıp kahvaltı ve ardından cadırlar toplanıp herkes evıne mutlu bır sekilde gidecek bide bu yonden bakın olaylara.

arkdaslar bu dunya olumlu dunya gezip tozmaya bakın detaylara cok takılmayın bırakın hayat sızı yonlendırmesın sız hayatınızı yonlendırın.
    Saygılar sevgiler.
    geçen sene poyrazlar gezisinde de yağmur yağmıştı ama biz genede çok eğlenmiştik. bir çadıra 5-6 kişi doluşup muhabbet etmiştik. O günü hala gülümseyerek hatırlıyorum...

kaldera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur ceylan
    SİSTEM YÖNETİM.
     KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı X_FREERIDER_X Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar , her ne kadar aranıza katılamayacak olsam da; yağmur, çamur, soğukta biraz zorluk çekecebilrsiniz ama bugünleri bir daha trilyon verseniz geri getiremezsiniz... Ben , şartlarınızı biraz zorlayın derim, bu toplanmanın en rezil hali bile, katılmamaktan iyidir..."Rağmen"lere rağmen bişeyler yaşamak daha ayrıcalıktır. Hem "zor güzeldir" , unutmayın...

Hadi size biraz gaz vereyim...

BAKIN O GÜNLERİNİZ NE GÜZELMİŞ ! KISKANDIM VALLA !
    bazı şeyler anlatılamazya iş te bu fotolar anlatmış.. teşekkürler tekrar..
    Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
    Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....

Doğan Bostancı
    Tıp
     yamaha fz6 fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    işte o resimlerden biri. bu resim karesinde görünmeyen 3 kişi daha vardı o çadırda ve dışarda deli gibi yağmur yağıyordu

Sayfa 33 Toplam 52 Sayfadan BirinciBirinci ... 23313233343543 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)