Hocam çok geçmiş olsun.Gerçekten dikkat etmek gerekiyor.Az gidip öz gitmekte fayda var.Otomobil sürücülerinin bazıları da bizleri hala fırıldak pizzacılar gibi görüyolar.Aman dikkat ( düzgün motor kullanan pizzacıları tenzi ediyorum!)
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD-250 E-9B
Ankara
AB Rh (+)Hocam çok geçmiş olsun.Gerçekten dikkat etmek gerekiyor.Az gidip öz gitmekte fayda var.Otomobil sürücülerinin bazıları da bizleri hala fırıldak pizzacılar gibi görüyolar.Aman dikkat ( düzgün motor kullanan pizzacıları tenzi ediyorum!)
No MoRe BeTs...!
OkTaY
ANKARA/AYRANCI
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Bilgihan geçmiş olsun, işte her yerde yazıyorum senin başına geldi, acemiler hep kazalarını bu fren ayarlayamama yüzünden yapıyorlar, neyse bu tecrübeyi ucuz atlattın,
MOTORCU DÜŞE KALKA ÖĞRENİR.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)kardeşim cok gecmıs olsun ılk ve son kazan olur ınsallah allah beterınden korusun
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Motor Iste
Dunya
B Rh (-)Geçmiş olsun. Arkadaşların temennisine katılıyorum. Ön fren konusuna gelince tabiki öne asılmamak lazım ama bence her ikisine de birden asılmak gerekiyor. Hele de motorun üzerindeki lastikler çok kaliteli değil. Benim lastikler 2 yıllık ve sertleşmiş durumdalar. Biraz ani fren yaptığımda arka taraftan kayma yapıyor.
Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
AFYONKARAHİSAR
A Rh (+)Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Bilgihan, çok geçmiş olsun...
Kazayı ufak sıyrıklarla atlatman sevindirici ancak ilk gün yapılmış olması sana biraz daha fazla sorumluluk yüklüyor. İlk iş olarak motosiklet teorisiyle ilgili teorik yazıları hatmetmeni öneririm. HAtta Reşat Abaş'ın "motosiklet teorisi" isimli kitabını edinmeni ve sindire sindire okumanı şiddetle tavsiye ederim.
Teorik olarak kendini hazır hissttiğin anda sürüşlerine başla derim. Aceleye gerek yok. Daha yıllarca süreceğiz biz bu mereti...
Fren için ise çok kerler yazdık ama bir kez daha söyleyeyim: Frenleme yaparken ön ve arka freni birlikte kulanın. Bunu alışkanlık haline getirin. Maddi durumu iyi olan arkadaşlar acemilik dönemlerini kaliteli lastiklrle geçirsinler. Metzeller lastik tavsiye ederim.
Arkadaşlar, lütfen artık kaza haberi gelmesin. Gülüyor eğleniyoruz ama aslnda atlatılan her kaza ölümcül bir kazadır. Park ederken düşüp ölen şampiyonlar vakidir. Allah korusun diyoruz ama önlem önce bizden olsun....
Konu carvalho tarafından (04.April.2008 Saat 13:16 ) değiştirilmiştir.
yol yapalım yol
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)abi geçmiş olsun.hızlı adamsın ilk günden gerçek motorcu oldun.ben hala olamadım bi düşsemde kurtulsam.işin şakası aabi dkkat et.en büyük kazan bu olsun
Konu X__utku__X tarafından (04.April.2008 Saat 15:15 ) değiştirilmiştir.
yokk
İstanbul
A Rh (+)geçmiş olsun...
250 9E
İstanbul
A Rh (+)Geçmiş olsun
Ali İnaç
BİR GÜN HERKES REGAL RAPTORLU OLUP DOSTLUĞU TADACAK.
keeway sl 150
1
A Rh (+)baslangıcta olur bole seyler gecmıs olsun
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)