gökhan üstad , yaşar komutanım ne oldu piknik mangal :? :? :?
mercan abiyi gördünüzmünasıl iyimiymiş hadi resimler falan yokmu :?:
agresus ,aidikurt , infinitive
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)gökhan üstad , yaşar komutanım ne oldu piknik mangal :? :? :?
mercan abiyi gördünüzmünasıl iyimiymiş hadi resimler falan yokmu :?:
agresus ,aidikurt , infinitive
caponord
Samsun
B Rh (+)kino baba ben bugün aradım agresusum yğidim cabbar delikanlımı.. tam piknik yerindeydiler telefondan beri mangal kokuları geliyodu valla... :P :P :P :P :P onnar şimdi yorgundur cevap yasacak halleri bilem yoktur...
inci örtmenlede konuştum.. çok memnun oldum.. inci örtmenimisin sesini duydum en azından... :lol:
zaten resim bombardımanı başlar artıkın bu günmü olur yaarınmı olur..
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)kırpınar alanıymış
behhhhhhhh yav ne kırpınarı ne akpınarı çok güzel bir pazardı hemde ne pazar
kinooo ve okannnnn kardeşler yeni bir modifiye hemde ne modifiye pehhhhhh hadi açıklayım bari resimleri görene kadar çatlamayın RESİMLER AGRESUSTA YAKINDA GELİYOR
( REGALE ARKA BAR HEMİDE NE BAR VAY ANAM VAY ASLANSÜTLÜSÜNDEN )
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)hani resimler hani nerde :?
regal raptor
İstanbul
0 Rh (+)kino baba çokgüzel bir mangal partisı kazasız belasız nihayete erdi.hava çok güzeldi inanılmaz kalabaliktık ve en ilginci kımse benımle güreş tutmak istemedi .Kino Nickli Üyeden Alıntı
nedense halbuki ata sporumuz yaşatmaklazım dedim onlar voleybol oynamayı yeğlediler :D mangalı genelde göksel yapardı onu bana itelediler hem pişirdim hem içtim komtanım beni kırmadı oda parlattı bitane hanım biralandı derken hadi kalkalım dediler ve yolyapalım dedıler ordan garipçe diye boğazın son noktası karadenize bakan sirin bir köy var oraya gittik ve çayımızı orada içtik nefis manzarasıvardı yunusları seyrettikhava kararınca yola çiktık evlerimize dağıldık günün özeti bu tabi resimlerle desteklenecek.evet adminim volkanım resimler
HAYAT ÜÇBUÇUKLA DÖRT ARASINDADIR YA ÜCBUÇUK ATARSIN YA DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Şuraya bak yaaa.. Abi şu motor bi çıksın Direk maşukiyeye pikniğe..
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Valla süper bir pazar oldu, parayla böyle bir pazarı satın alamaz kimse valla, yedik içtik güldük eğlendik, denyoluk yaptık, kanıt resimler volkide valla ağzınızın suyu akacak resimlere, mersinle samsun uzak kalıyo üzülüyoz böyle ya :(
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)