Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 55 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

MUSTAFA MERMER
    MOTOSIKLET SERVISI
     REGAL RAPTOR
     ISTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sana seni kiricak bişey söylemedim yada kimseyi sana gene soylüyorum bir acuç civata bizim meslekte ustaya göre basit bimakinadir ayrica müşteri çek mek gibi bir niyetimde yok ama şunu unutma bindin regal sadece türkiyede emrede var sen çok güzel bir insansin bennim yazmami yanliş anladin o yüzden kusura bakma ama ilada güreş dersen dükanda 20.50 yavar gelirken onuda getiririm amaç kavga deyil muhabet ayrica bana gelen arkadaşlarimaq ricam benim için birşey yazmayin konuşalim yeter benim şim zaten başimdan aşmiş iki muhabet edemiyom bu arada alber beyede iyi akşamlarderim

ugurcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur akyay
    Halkla İlişkiler
     R1150GS
     İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı MUSTAFA USTA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana seni kiricak bişey söylemedim yada kimseyi sana gene soylüyorum bir acuç civata bizim meslekte ustaya göre basit bimakinadir ayrica müşteri çek mek gibi bir niyetimde yok ama şunu unutma bindin regal sadece türkiyede emrede var sen çok güzel bir insansin bennim yazmami yanliş anladin o yüzden kusura bakma ama ilada güreş dersen dükanda 20.50 yavar gelirken onuda getiririm amaç kavga deyil muhabet ayrica bana gelen arkadaşlarimaq ricam benim için birşey yazmayin konuşalim yeter benim şim zaten başimdan aşmiş iki muhabet edemiyom bu arada alber beyede iyi akşamlarderim
    amacım bağcıyı dövemk olsaydı o dükkandaki 20.50 ler çoktan yerini bulmuştu. amacım insanların başkalarının tecrübeleri karşısında saçma sapan yapılan konuşmaya cevap vermekti. senin için isteyen istediğini yazsın bu konuda kimsenin sıkıntısı yok. senle ilgili söylenenlere kimse bişey diyemez sadece bunu diyorum.
    250 dd e9-b 2007-2009
    F650 "99 2009-2010
    FZS600 "03 2010-2013
    DL650 "05 2013-2014
    R1150GS ''00 2014-...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)