Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 5 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu
Toplam 55 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Daha ilk mesajı zaten komutanım, ya bismillah diyip yazmış ustamız buraya, bi tanışma topiği isteriz biz ;)

dinyeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oktay saglam
    Makina Mühendisi
     Regal Raptor DD-250 E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı raptorservis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ban regal raptorların servisliğini yapıyorum ankara /dikmen /hürriyet cad./115.a.cbi sorun olduğunda beni bulun her türlü servis yapılır msn olarak crazy_dewil19@hotmail.com' a mesaj bırakabilirsiniz
    Mustafa usta hoşgeldin.
    No MoRe BeTs...!

OkTaY
    ANKARA/AYRANCI

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hasan
    SAP ABAP Danışmanı - Freelancer
     RR 250E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Valla bugun Mustafa ustaya gittim . Ohhh bee dedim , sonunda iyi bi usta buldum. Yağını değiştirdi , debriyaj balatasını yemişim onu değiştirdi honda balatası taktı , bi sennkron ayarı karbüratör yarı çaktı , zinciri ayarlayıp bide yağladı. Motora bindim dedimki abi naptın yeni motormu taktın buna süper yaa. Allah razı olsun valla bu meret bu kadar keyiflimiymiş meğer :D ne şıkırtı kaldı ne tıkırtı ne titreşim . Birde sırf muhabbetine gidilir yav , sanki 10 senelik arkadaşım , hoş sohbet delikanlı adam valla. Helal olsun. Bundan sonra usta olayı bitmiştir benim için daha gitmem başka ustaya. Agresus ve Utku'ya teşekkür ediyrum , onların mesajları sayesinde buldum Mustafa Ustayı , Doğru düzgün usta arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.
    34 EF 1376 - Siyah RR Satıldı :(

biyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet GÖR
    serbest
     DD250E-9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı siyahus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bugun Mustafa ustaya gittim . Ohhh bee dedim , sonunda iyi bi usta buldum. Yağını değiştirdi , debriyaj balatasını yemişim onu değiştirdi honda balatası taktı , bi sennkron ayarı karbüratör yarı çaktı , zinciri ayarlayıp bide yağladı. Motora bindim dedimki abi naptın yeni motormu taktın buna süper yaa. Allah razı olsun valla bu meret bu kadar keyiflimiymiş meğer :D ne şıkırtı kaldı ne tıkırtı ne titreşim . Birde sırf muhabbetine gidilir yav , sanki 10 senelik arkadaşım , hoş sohbet delikanlı adam valla. Helal olsun. Bundan sonra usta olayı bitmiştir benim için daha gitmem başka ustaya. Agresus ve Utku'ya teşekkür ediyrum , onların mesajları sayesinde buldum Mustafa Ustayı , Doğru düzgün usta arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.

Ustamızın yeri ne tarafda ?

Hasan
     RR 250E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı biyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ustamızın yeri ne tarafda ?
    Agresus'un tarifiyle : "Mustafa ustanın yeri....Metrogross markete geliyosun... Praktiker istikametine dooru çıkıyosun yukarı Güneşliye doğru... ilerde BP benzincisini görüyon... benzincinin hemmen altında yeri.."

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Arkadaşlar RaptorRiders motosiklet forumu bu tür atışmalar için kurulmus bir forum değildir tecrubelerimizi birikimlerimizi paylasmak için kurulmus bir forumdur.Lütfen bu tür sıkıntılarınızı özel mesaj yoluyla yapın.Adı üstünde özel mesaj.

FORUM KURALLARINA UYMAYAN MESAJLAR SİLİNMİŞTİR.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

X__utku__X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Utku Şahin
    Gümrük Müşavir Yardımcısı
     Cbf150
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Herşeyi anladımda burda atışma nerede anlamadım.Eğer varsa ve sildiyseniz konu kitlencek ise ali ustanında konusuda kitlensin neden sadece bu kitleniyor.Onun başlıkları altındada böyle tartışmalar olmuyormu.Sadece BU konu kitlenirse bu etikmidir??Ayrıca birşey daha sormak istiyorum arkadaşımızın biri teknik bi sorun hakkında konu açmış ve çozüme kavuşmadan neden kitlenmiştir.Kitlediğiniz konuda sorunun çözümüyle ilgili herhangi bi öneri varmı yoksa benmi görmedim.
    Konu X__utku__X tarafından (29.May.2009 Saat 11:10 ) değiştirilmiştir.

ugurcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur akyay
    Halkla İlişkiler
     R1150GS
     İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı aidikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar RaptorRiders motosiklet forumu bu tür atışmalar için kurulmus bir forum değildir tecrubelerimizi birikimlerimizi paylasmak için kurulmus bir forumdur.Lütfen bu tür sıkıntılarınızı özel mesaj yoluyla yapın.Adı üstünde özel mesaj.

FORUM KURALLARINA UYMAYAN MESAJLAR SİLİNMİŞTİR.

KONU KİLİTLENMİŞTİR.
    forumun kurallarına uymayan bir yazım yoktu benim alper ve burada insanların bilip bilmeden "yerden yere vuruyorlar" yazısına karşılık yazılmış bir yazı ve benim yazım karşısında kendini bilmez sadece müşteri çekmek için yazzılmış saçma bir yazıya cevabım vardı. lütfen bu yazıları geri getir ve insanlar neyin ne olduğu konusunda bilgili olsun. insanların zevkine bir avuç civata diyen kişiye ellerindeki makinaları götürme konusunda 1 kere daha fikkir sahibi olmalarını sağlamak lazım.
    250 dd e9-b 2007-2009
    F650 "99 2009-2010
    FZS600 "03 2010-2013
    DL650 "05 2013-2014
    R1150GS ''00 2014-...

ugurcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur akyay
    Halkla İlişkiler
     R1150GS
     İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı mertyagci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Enteresan valla burada kimse tartışmıyorduki ben deneyimimi insanlarla paylaştım.Mustafa Ustanın iyi bir usta olduğunu söyledim.Bu kime neden dokunuyor?
    bak arkadaşşım hala saçma sapan yazıyorsun.bu kime neden dokunuyorki ve boşuna yerden vurmuşlar lafları burda beni ve benim gibi konu hakkında bilgi sahibi olan insalara laf sokmaktan başka bişey değildir.mustafa usta değildir iyi bir usta hiç değildir.bunu aklına sok bence. lütfen insanların tecrübelerini bedavaya yaptırdığınız 3-5 ayar için harcamayın. herşey sizin bedavaya bişeyler yaptırmanız yada ucuza parça almanız demek değil yarın öbür gün başınıza aynı olaylar gelirse sizde üzülmeyin diye buraya yazıyorum yazıyoruz. uyarılarda bulunuyoruz sende hala saçma sapan sekilde kime neden dokundu gibi şeyler yazıyorsun biraz dikkat etmen lazım bence.
    250 dd e9-b 2007-2009
    F650 "99 2009-2010
    FZS600 "03 2010-2013
    DL650 "05 2013-2014
    R1150GS ''00 2014-...

Hasan
     RR 250E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Tamam arkadaşlar sakin olun, bazı insanların mayası uyar iyi anlaşır bazıların uymaz anlaşamaz. Saygı çerçevesinde memnuniyetimizi/eleştirimizi yazarız olur biter. Herkes hangi ustadan memnunsa ona gitsin problemimizde çözülmüş olsun. Öpüşüp barışalım hep beraber bunu en iyi toplu bi gezi çözer isteyen güreşerek çözer orada problemini :D

Sayfa 5 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)