Baba niye öyle diyon ya... Allah sana sağlıklı uzun ömürler versin... Daha senden öğrenecek çok şeyimiz var... Bu arada seninkine motor tanıtımıdeğil kullanma kılavuzu denir. Çok işe yarayacak bilgiler var... Emeğine sağlık üstad...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Baba niye öyle diyon ya... Allah sana sağlıklı uzun ömürler versin... Daha senden öğrenecek çok şeyimiz var... Bu arada seninkine motor tanıtımıdeğil kullanma kılavuzu denir. Çok işe yarayacak bilgiler var... Emeğine sağlık üstad...
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)O senin güzelliğin kardeşim benim
Bizim karizmaya ihtiyacımız yok, karizma yolda belli oluyor, dedelerin tozunu yutacaksın ki motorcu olduğunu anlayacaksın.
Se anlat anlat merak etme yengeye bi şey söylemem sitedekilere söylerim.
Müslüm babanın karizması çizilmez sen merak etme
Az kaldı anlatmaya başlayacağım.
Sağol kardeşim herkes görsün diye yazdım bunları regallere çamur atmaya kalkanlar oluyorda.
Sağol kardeşim sizde emek harcayın da sitemiz daha güzel olsun.
Evet o günler hiç unutulmaz, hele o Opetten galataya bi gidişimiz vardı hatırlarmısın Erkinde vardı Yunuslar trafiğin içinde peşime takılmışlardı ben makaslara girerken aynadan baktım yeni yetme bebeler de benim yaptığım hareketleri yapıyorlar, ama birde baktım yok oldular meğer asfalta yapışmışlar.
Allah hepimize uzun ömür versin ama sağlılı versin.
Elimden bu kadar geldi resimler çok güzel değil ama idare eder.
Biz tüm camları tek tek denedik en iyisi Keewey camı oldu çünkü biraz büyük olursa hızı kesiyor,ufak olursa faydası olmuyor,bu ebat hepsinden iyi motora aerodinamik bir yapı sağlıyor ve motor daha hızlı gidiyor dolayısıyla az yakıyor.
Evet aslında bu bilgileri her regalcinin bilmesi gerek.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)müslüm baba keeway süperlight camından memnunmusun ? hani diğerlerine göre biraz dar ve küçükya o bakımdan. o benim hala göğsüme yediğim rüzgarı güzel tutuyormu ? malum hala camsız geziyorum. şekil olarak çok yakışıyor görevinide yerine getiriyorsa bundan taktırayım bari?
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)baba her zamanki gibi mukemmel bir paylasım ellerin dert görmesin.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
yok
İstanbul
B Rh (+)diğer motor modelleri ve markaları ile bir fark yok.
Güzellik bizim(sizlerin) harcadığı emek tedir.
Zaferler Birlik İle Kazanılır
regal
İstanbul/bahçelievler
A Rh (+)müslüm baba motor çok güzel olmuş kazasız belasız inşallah ellerine saglık
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)güsele ne yakışmaz :Pp
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Müslüm baba nereye gidiyon ya, daha bizi everecen, göndertmeyiz biz seni![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)