Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 67 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

kıvılcım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kıvılcım
    Serbest Meslek
     regal bmw
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    16
    Alıntı beykozlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,

bu iş maille filan olmaz diyorum.İçimizde yokmu avukat olan veya avukat yakını olan açalım dava bitsin bu iş.Benim halen egzost alıcağım var bu adamlardan.Yeter bu terbiyesizlikleri.Tüm madurlar alır alcaklarını davadan sonra.Çünkü biz haklıyız
    arkadaşlar burda bunun gibi bir sürü mesaj var ama bir degişme oldumu yok bence bizim yapacagımız bir şey kalıyor sarıkayalar ve emre lmt bunların ittalatcı olduğuna göre mutlaka fiyat listesi oluşturma zorunlulugu var ve bu şirketlerin bu parçalarını biz kulanmak zorundayız diye öpülmenin bir anlamıda yok onların bu motorları getirdikten sonra 10 yıl parça temin etme zorunlulugu var en az bizim aramızda mutlaka avukat olan arkadaşlarımız vardır en iyi önerinin onlardan gelmesini bekliyorum benim nacizene fikrim toplu olarak motorlarımızın şase numaraları ve ruhsatlarınla birlikte bir dilekçe hazırlıyalım mahkemeye ve bakanlıga ulaştıralım bence son nokta budur biz hakımızı aramazsak bunlar bizi sırayla öpecektir ilginç olan bu motor parçaların 10 dolara yurtdışında olan parçanın fiyatı bize 90 dolalar olarak yansıtılmasıdır arkadaşlar isterseniz rr dışardaki fiyetlerini bir inceleyin bunlar her şeyi devlete atıyor vergiler çok diye alakası yok ön camurluk fiyatını yurtdışından örnek vermek istiyorum 11,80 dolar ordaki satış fiyatı yani onlarda kazancını koymuş şekilli şimdi bu çamurlugun türkiyedeki fiyatı 60 dolar bunun vergiyle ne alakası var resmen öpülme hepimizin mutlaka bir şekilde parçaya ihtiyacımız olacak hepimize iş düşüyor ama adminin ve modların büyük ilgileri gerekiyor saygılar

promote - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan ozpay
    xxx
     regal raptor
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ben bu fiat işine birinci elden şahidim bu yaz çinde 1 dolara satılan bir şeyin burda 50 usd e satıldığını gördüm insaf yani , bu marja rağmen iflas ediyorlarsa kendi hatalarıdır o motor çinden 600 dolara çıkıyor burda 4000 ın az altına satılıyor ....
    bu yazda gidebilsem çine ordan millete bir babalık yapardım ama malesef.............

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)