Dedem çoştu yine....
Allah gazabından korusun...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)Dedem çoştu yine....
Allah gazabından korusun...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
regal
İstanbul/bahçelievler
A Rh (+)ehliyeti almış olsam en önden ben giderim
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)sitede kayıtlı 700 üzerinde üye var.eger 50 katılımcı sayısını bulursak ben 51. olarak geliyorum.gerekirse belediyeden ceza yemeyi göze alarak
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
Yamaha Virago XV 535
Denizli
B Rh (+)Buyrun gelin Müslüm Baba. Denizli'de Barış'la ben karşılarız sizi. Yalnız adamların fabrikasının önünde eylem yapmak amaca yönelik olsa da biraz yasadışı gibi göründü bana. Nebliym adamlar polisi arayip 'fabrikamizi motosikletli serseriler bastı' diye polis molis cagirmasin. Zopa yemeyelim bi de. Hadi biz genciz de siz bizden de gencsiniz![]()
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Kardeşim biz dayağa hem alışkınız hemde dayanıklıyız sen merak etme ama buna eylem denmez aslında bu bir uyarı ve gösteri niteliğinde hem tatil günü olacağından sorun çıkmaz sen merak etme.
Bu arada sen bize Denizliden çadır kurabileceğimiz ve konaklayabileceğimiz bi yerler araştırsan geldiğimizde bir gece yatalım ertesi günü yola çıkalım.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
LEDOW CX250A
Denizli
A Rh (+)Aydın' ın da dediği gibi buyrun gelin Müslüm Baba ve diğer arkadaşlar. Ben ya sopa yemem ya da en cok benı doverler. " zaten bu regal cilerle yeterince uğrasıyoruz birde ledow cular cıktı basımıza" diye ya dokunmazlar ya da size dokunmaz öfkelerini benden çıkarırlar. Şaka bir yana ama gıtmeden gormeden bilemeyiz tabi tepkilerini ancak çözümlenmesi gereken bir konu bu. Bir şekilde oluşan mağduriyetin giderilmesi gerekli ve kalıcı çözümler üzerinde konuşulmalı...
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Gezi planınızı detaylı olarak bana özelden atarsanız gezi topiği açarım ben.
yol yapalım yol
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)