[YT]Qbbp8ac8ROQ[/YT]
[YT]cHWHzUv_rQo[/YT]
Sayfalarda başka güzel filmlerde var zaman geçirmenin güzel bi yolu bence...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
en 500
Ankara
0 Rh (+)[YT]Qbbp8ac8ROQ[/YT]
[YT]cHWHzUv_rQo[/YT]
Sayfalarda başka güzel filmlerde var zaman geçirmenin güzel bi yolu bence...
Konu Tayfun tarafından (29.Nisan.2008 Saat 00:36 ) değiştirilmiştir.
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)İlk film çok güzel M. Ali eline sağlık
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Malikocas sağol.Eline sağlık Sayfadaki diğer filimlerde güzeldi.
Sağlıcakla kal.
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Sinan çetinin kafasına taş düşmüş herhalde, bu hükümeti destekliyordu ne oldu acaba.
Konu carvalho tarafından (28.Nisan.2008 Saat 18:30 ) değiştirilmiştir.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
en 500
Ankara
0 Rh (+)Evet haklı olabilirsiniz fakat Sinan Çetin hakkında bir şey diyemiyceğim ne de olsa bi sanatçı, bana üretiklerine dair söz söylemek düşer ve bence ellerine sağlık.
Mevcut yönetim sistemi ve Hükümet yahut daha evvelki hükümetler hakkında da yorumsuzum, söz bitti bende...
RR
Ankara
0 Rh (+)ilk filmin altına düşülen 2 dakka önceki mesaja bi bakın....
vietcongfistalpha (2 minutes ago)
bu ne saçmalık be.Atatürk e yapılan çirkin bir saldırıdır bu.Ahmet koç ve Cansu koç gibi severek dinlediğimiz isimlerinde böyle bir propagandaya alet olmasını kınıyorum.videoda geçenler gibi bişey yaşanmamıştır yasaklanma olayınıda araştırın. 9 aylık tsm yasağı vardır nedeni osmanlı sarayı etkisinin yokedilmesi için.thm radyoda yanlışlıkla yasaklanmıştır ve Atatürk bunu farkedince darhal düzelttirmiştir.Bazı çevrelere yalakalığın videosudur bu
Magrip El Salil
BİLGEHAN
06 RG 120
O(RH)+
39º51'31.11'' N -- 32º50'00.92'' E
Yamaha Fz6 Fazer
İstanbul
0 Rh (+)Birincisi çok güzeldi gerçekten yahu..
Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
AFYONKARAHİSAR
A Rh (+)Yorumu yapan arkadaş doğru bilmiyor. Maalesef Türk müziği, Türkiye Radyolarından (dönemin radyo müdürü Necati bey tarafından) "kraldan çok kralcılık" mantalitesiyle bir dönem yasaklanmıştır. Bu sebepten ötürü halk arap radyoları dinlemeye bile başlamıştır. (iki müzik arasındaki benzerlik sebebiyle).. "Osmanlı Müziği etkisini azaltmak amacıyla" gibi bir cümle de yazmış, bu yaklaşım da oldukça sakat ve geçersizdir. Bu yorumu yapan arkadaşa motosiklet kullanması tavsiye edilir, iyi gelebilir![]()
Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Filmleri burdan izleyebilmeniz için güncelledim arkadaşlar. 1 filme çok güldüm, 2 film ise insanı kadınlardan soğutacak cinsten bir film :S
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)