havanı yerim senin... kardeşime bak beaa.... du du sen... büyükçekmeceye gelip çıkarmak lasım bunun acısını... aidiii... bunu da premium üye mi yapsak neaa..UnicornKnight Nickli Üyeden Alıntı
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)havanı yerim senin... kardeşime bak beaa.... du du sen... büyükçekmeceye gelip çıkarmak lasım bunun acısını... aidiii... bunu da premium üye mi yapsak neaa..UnicornKnight Nickli Üyeden Alıntı
![]()
SSUUUUuuu...!
truva tr-4 240
İstanbul
A Rh (+):evil: geliyorum. bilet var mı?
YOK
İstanbul
A Rh (+)motogp yollarında dostlarla beraber gaz açmak,mp3 playlistimden kulaklarıma ulaşan heavy metal...oh bebekkk,bir pazar günü nasıl daha iyi geçirilebilir ki... :evil:
"if i should fall in battle
my brothers who fight by my side
gather my horse an weapons
tell my family how i died
until then i will be strong
i will fight for all that is real
all who stand in my way will die by steel"
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)motogp yollarında dostlarla beraber gaz açmak,mp3 playlistimden kulaklarıma ulaşan heavy metal...oh bebekkk,bir pazar günü nasıl daha iyi geçirilebilir ki...
beraber gaz açmaya eyvallahta metal sesi davan yanlış şimdilik mp3 ünü kapa motorunun metal sesini dinle koçum makinanla bir tümlen sonra açarsın mp3.ünü (tabii bizimkisi tavsiye sen yine canın ne istiyosa onu yap makinanı güle güle kullan)
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
YOK
İstanbul
A Rh (+)eee komutanım bir yanlış anlaşılma var sanırım,ben mayıs 2006'dan beri gri bir rr class sahibiyim,motoru aldığımız arkadaş senin özel mesaj atıp ali'deki satılık motoru haber verdiğin fuat kankamdır...taze değilim yani ben... :mrgreen:aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
"if i should fall in battle
my brothers who fight by my side
gather my horse an weapons
tell my family how i died
until then i will be strong
i will fight for all that is real
all who stand in my way will die by steel"

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ya yaşar baba nerelerdeydiniz bugun sattınız valla gözgöregöre bizi
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)gördüğün gibi aynen ordaydık siz nerelerdeydiniz (vapurdan sonra benim motorun arka sinyal gergi demiri problem çıkardı sonra volkan ve ahmetle uğraşırken gurup koptu ama sonra arızayı halledip geldik ama bizden kimseyi göremedik ve gold türübün de gördüğün yerdende çekim yaptım

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ana bende dedim bak gelmediler gelseler aralardı diye kim kim geldiniz yasar baba kimler vardı yanınızda
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)vapur çıkışı biz kopunca yarış alanı girindeki sağdaki benzinlikte gökanlar biletler onlarda olduğu için bizi beklediler (gökhan.inci,delikurt,,vecdi,bülent,)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)