| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL RAPTOR DD 9B
istanbul
A Rh (+)ya hocam inan senin azmine birşeyler yapma hırsına saygı duyuyorum... bukadar gönül veren 10 tane daha arkadaş olsa inan regalin distiribütörleri tekrar saldırır bu işe hatta senide yapı sorumlusu işe alır... inan takdir ediyorum ...emeğine gönlüne sağlık...Allah kaza bela vermesin...
34 uae 93(a rh+)
yer: ist-kartal(eskişehirli)
honda transalp
caponord
Samsun
B Rh (+)Aytaç hocam iyi olmuş diyecem ama motorun altı olmadık yerlerde vurur şimdi.. bide o taktığın yayın içinden geçen bi ince yay daha olması lazım.. tek yayın tansiyonu sert kasislerde ayaklığın açılmasına karşı koyamaz..
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Sağlam bişey olmuş ama okan haklı olur olmadık yerde sürtebilir altı
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Evet haklısınız. İnce yayı taktım zaten. Bazen altı sürtüyor fakat artılarını düşününce önemsemiyorsun. Mesela siz nasıl zincir yağlıyorsunuz? Zor olmuyormu?
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Bide ayak üzerindeyken resim koysaydın dostum keşke...
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Ayaklık öne açılıyor galiba, o da tehlike arzetmez mi. Eksoz ara bağlantıyı da kestirmişsin, ne gibi artı ve eksileri oldu yazarmısın.
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Yaw hoca şu takometre yani göstergeler hangi motorun bi öğrenemedik.
Orta sehpa çok faydalı ama yere sürtme olayı çok kötü, iki kişi binersen yandık İstanbulda hız kesme tümseklerine habire sürter.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)