| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)
Ateş terbiyecısı lunatic
ateş terbıye edıldı gokyuzune kadar cıktımetallerı bıle erıtıyordu
ateş senı cagırıyor
kozde patatesler hazırlanıyor
kameraman cevat kelle![]()
Barış abi sıcaktan mayışmıs :D
tam tekmil Ahmet abi nin çeşmesını goruyorsunuz
yol hazırlıkları( .aksu abı harıta kulanmak ıyıdır derken Admın Alper ben harıtayı ıcımde hıssederım harıtayla ısım olmaz dıyor
bılın bakalım bu kım ?
![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Gönlünüze sağlık, harika gezi. seleleri hizalayarak toplu raptor fotosu çeken arkadaşın da yaratcılığını ayrıca tebrik ederim...
Hız kesmeden Kartalkaya ave Dikili'ye...
yol yapalım yol
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Ulen alper çektiğin resimlerde sana benziyo, 20 tane resim var 3 tanesi net, gerisini hep kıyak kafayla çektin heraldetitremiş ellerin alkoldan hep hehehehe
![]()
KANUNI CARACAL/200
Sakarya
A Rh (+)Arkadaslar Ben De Bu Geziden Cok Keyif Aldim Ins.bundan Sonraki Gezilerde De Gorusuruzzz.
54 TY 156
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)aloooo.yaw onca çekilen fotolar nerede.fotoları koyunki siteye gelmeyenler çatlasın![]()
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)valla bendede reesimler var ama daha koyamadım biraz daha catlasınlar
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Ankara olarak sabah saat 07 de Lunatik le beraber çıktık yola, Ayaş Beypazarı güzergından varacaktık Sakarya ya. Ayaş ı geçince Mkepez Murat da katıldı bize, vardık Beypazarına. Ahmet orada bekletti bizi bir saat yine de öldürememiş yeğeninin bilgisayardaki virüsü.
Devam ettik yolumuza geçtik Çayırhan termik santralını ve Nallıhan kuş cennetinde alttaki resimleri çektik
Mudurnuyu geçtikten sonraki mola yeri
Bundan sonraki rsimler malum, Sakarya Poyrazlar resimleri genelde hepsi birbirinin devamı ve benzeri pozlar. Cumartesi günü akşama doğru Atraks Rasim ile Levent geldiler ve Ankara ekibi beş kişi olduk. Çok güzel bir akşam oldu sohbet güzeldi, İsmail bey in anlatımı daha da güzeldi. Sabah kahvaltısı ise ayrı bir zevk. Kahvaltı da ateş de bahaneydi aslında.
Pazar günü İstanbul grubuyla ayrıldıktan sonra Karasu ve devamında Akçakoca ya vardık.
Millet Akçakoca da denize giriyordu, zaman olacak kuracan çadırları girecen denize kalacan orda da bir gün,
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)