biliyorum aksu abi ankara kesin liste belli olsun illaki daha kalabalık olacağız demek istemiştim :mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)biliyorum aksu abi ankara kesin liste belli olsun illaki daha kalabalık olacağız demek istemiştim :mrgreen:
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)arkadaşlar şu çocuklar ve hamileler için bir çözüm bulalım benim kız ben gelmezsem sizi yolamam diyor annesiyle resmen birbirine girdiler arada ben kaldım istanbuldan arabayla çıkıcak arkadaşlar şu çocuk ve hamile bayanlar için bir yer açsalar diyorum nacizane fikrim
RR 250E
İstanbul
B Rh (+)Bi aksilik çıkmazsa bende geliyorum , zaten pürenliyede motorsuz gittim içimde kaldı. Ağladım resmen.
34 EF 1376 - Siyah RR Satıldı :(
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)abi biliyorsunki hanım hamile ve son anda yan yatıp çamura batmassa arabayla gelicem(mecburen) arabama misafir olmak için şimdilik kimseyle görüşmedim. yani şu anda iki kişiyiz hanım ve ben.. senin kızında bizimle gelebilir, yer var. yalnız hanım son anda gelmekten vazgeçerse ben busefer evde oturmam oyüzden gelmemesi durumunda b planı devreye girecek oda şu motorla gelicem artçımda kayıncom olacak.. iş b planına kalırsa naparız bilmiyorum ama hanım huysuzluk yapmazda gelirse arabada yer var ..
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)evet kaldı bir hafta daha kalabalık olmayız haydin isimlerinizi ekletin.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)ıstanbul uyuma festivali kaçırma
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)