Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 6 Toplam 18 Sayfadan BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu
Toplam 171 adet sonuctan sayfa basi 51 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Kaynarca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak KAYNARCA
    Öğr. Gör.
     Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
     AFYONKARAHİSAR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Tayfun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toplu sürüşü aklından çıkar dostum, maksimum 4 motorluk onunda aralığı 100 metreyi bulan 2x2 gurup halinde sürün, uzun yolda araçların toplu sürüşe tahammülleri yok ve araya dalmaktan hiç çekinmiyorlar, yol almak gibi bir durum olamayacağı için yol vereceksiniz mecburen, bu hayati bir durumdur.
    Doğru söylüyorsun.. O kadar motor yolda tehlike arzedebilir. Bakalım Aksu başkan neye karar verecek.

Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ankara grubuna hastayımmmm

helal olsunnn sizlere

Ahmet N. ÖZCİVELEK
    Memur
     RR-250 e9
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Kaynarca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğru söylüyorsun.. O kadar motor yolda tehlike arzedebilir. Bakalım Aksu başkan neye karar verecek.
    Otobandan gidilirse sorun olmaz. Zaten Cuma akşamı Cumartesi sabah ve Cumartesi öğledeb sonra olmak üzere ayrılmalar olacak. Dert etmeyin. Zaten bizim grup sürüşleri başta gurup başlar sonra dağılırız. Gerçi Sakarya gidiş ve dönüş fena değildi uzun bir süre.

altug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A.Altuğ ASARLIOĞLU
    Mühendis
     REGAL RAPTOR
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    dağılırız diyene bak. Alıp başını giden kim acaba?
    GRİ KUZU 06 BA 0660

TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Bütün gurupların sorunu bu, düzenli formasyonla başlayan sürüş belli kilometre sonra dağılmaya başlıyor, gurup lideri ve komutları takip edilmiyor, sürüş esnasında sıçramalar ve yer değiştirmeler oluyor, öndeki ile sabit mesafe boş yolda bile korunamıyor, eksik çok ve eğitim şart .........

Kaynarca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak KAYNARCA
    Öğr. Gör.
     Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
     AFYONKARAHİSAR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Valla ben Raptorriders'ın bu kurallara uyacağını düşünmekteyim. Bolu için hayalimdeki grup sürüşü; nizami, kimsenin -saçma sapan motor performansını göstermek amaçlı yada nasıl usta sürücü olduğunu kanıtlamak istercesine- sollamalarda bulunmadan, güvenliği ön planda tutan, sabırlı ve keyifli bir sürüştür. Ehliyetsizlik sebebiyle sadece 2 kere grup sürüşü (?!) yapabildim. Bir tanesi motosiklet.net'in Afyon üzeri gittikleri bir gezisiydi. Ben de katıldım. Özdilek'ten çıktık 20km. iyiydi sonra millet birbirini cep telefonlarıyla zor bulabildi. Neymiş efendim birinin ki BMW imiş bizim gittiğimiz son sürati 2.vitesiyle yapıyormuş, falan filan.. O zaman aynı cc.deki BMW'cilerle gezeceksin !
    Diğeri ise kısa mesafe yerel bir geziydi. Onu hiç saymıyorum resmen bir faciaydı. Her tip motor vardı. Gruptaki düşük cc.li scooterı olan bile cayır cayır solluyordu filan. Mayına basmamak için gösterilen çaba gibi sağdan soldan gelenlere dikkat edebilmek için ter dökmüştüm resmen.
    Ancak RaptorRiders bu anlamda farklıdır diye ümid etmekteyim.

Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Sürüşümüz dağınık ama serseri sürüşü asla değil, sürüş nizami olmasada yapılan hareketler genede aklı başında oluyor, bende birkaç ayrı gurupla sürüş yaptım felaketti resmen bırrrrrr :?

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Cumartesi günü Sakarya ya gidene kadar çok güzel di üstelik o dağ yollarında bile kopöalar ve grupdan dağılmalar olmadı. Sakarya dan sonra 5 motor devam ettik Karasu ve Akçakoca dan Düzce den Otoban a girdik ve Ankara dan bizi karşılamaya gelen ve o bahaneyle yol yapan arkadaşlarla buluştuğumuz benzinliğe kadar çok güzel grup olarak dağ viraj ve zor bir parkurdan geldik.

Ne olduysa ondan sonra oldu, her 10 km. de bir anlaşılmaz bir sebeple durduk, kimin ne yaptığı belli olmayan bir sürüş oldu, neden oldu grubun başında birden fazla lider olunca çorba şürüşü yaptık.

Ankara tayfası kim ne zaman Sarıalan için yola çıkacaksa, ben Ankara sayfasında takip edeceğim, oraya herkes yazsın ne zaman çıkmak istediğini, ona göre gruplar yapacağız ve öncü ile artçıyı belirleyeceğim.

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cumartesi günü Sakarya ya gidene kadar çok güzel di üstelik o dağ yollarında bile kopöalar ve grupdan dağılmalar olmadı. Sakarya dan sonra 5 motor devam ettik Karasu ve Akçakoca dan Düzce den Otoban a girdik ve Ankara dan bizi karşılamaya gelen ve o bahaneyle yol yapan arkadaşlarla buluştuğumuz benzinliğe kadar çok güzel grup olarak dağ viraj ve zor bir parkurdan geldik.

Ne olduysa ondan sonra oldu, her 10 km. de bir anlaşılmaz bir sebeple durduk, kimin ne yaptığı belli olmayan bir sürüş oldu, neden oldu grubun başında birden fazla lider olunca çorba şürüşü yaptık.

Ankara tayfası kim ne zaman Sarıalan için yola çıkacaksa, ben Ankara sayfasında takip edeceğim, oraya herkes yazsın ne zaman çıkmak istediğini, ona göre gruplar yapacağız ve öncü ile artçıyı belirleyeceğim.

Heyyyyyt beeeeeee, aksu baba değneği eline aldı, kaskı olmayanın kafası yarılır bende söylemesi hehehe

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Eeee istanbul hala 4 kişimi bolu tayfası olarak :?

Sayfa 6 Toplam 18 Sayfadan BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)