Ya kazanın süperi mi olur ?
Murat kardeşim, çok geçmiş olsun...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Ya kazanın süperi mi olur ?
Murat kardeşim, çok geçmiş olsun...
yol yapalım yol
Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
AFYONKARAHİSAR
A Rh (+)Geçmiş olsun. Yazın mont işini nasıl yapıcam diye ben de düşünüp duruyorum. Mont giymek eziyet çünkü müthiş terletiyor. Giymeden çıkmak çok keyifli ama bir o kadar tehlikeli.. Kısa mesafeler için de korumaları takıp çıkartmak ayrı bir dert.. Mesela günde 5 km gidiş 5 km geliş için full koruma giyinip çıkan var mı?
Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Büyük gçmiş olsun hocam...
Evet arkadaşlar ben de yaz kış full korumalı deri mont giyiyorum ve kaskımı takıyorum. Kilolu bir insan olmama ve sıcak bir iklimde yaşamama rağmen bana rahatsızlık verdiğini düşünmüyorum... Allah beterinden saklasın...
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)hangi kol gitti murat
umarım çabuk iyileşirsin... gitar çalmanda bir mahsur oluyor mu?
geçniş olsun.
REGAL RAPTOR DD 9B
istanbul
A Rh (+)sol kol dirsekten bileğe kadar... idare ediyorum artık.. biraz devam eder heralde çünki bayağı bir yontulmuşum..bu gün daha iyi anlaşıldı ağrılardannn
34 uae 93(a rh+)
yer: ist-kartal(eskişehirli)
honda transalp
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Olmaz mı?
The Wall diye biri vardı mesela... Kadir Abimiz. Motoru hareket edeli 10 saniye olmadan düşmüştü. Otuz küsür yerinden kırılmış diz kapağını toplayıp, bir buçuk senedir yürütmeye çalışıyorlar adamı.
Kadir Abiyle kazadan bir ay kadar önce karşılıklı oturup çay içmiştik bir motor gezisinde. Şimdi o motora binemiyor, ben biniyorum.
Gel de takma dizlikleri...
Evimle işyerim arası 4,7 km. 5 bile değil. Dizliklerimi takmadan hayatta çıkmam yola. Ya da kaskımı, eldivenimi vs.
Mont olayı farklı bir durum. Çoğu mont sürüşü eziyete döndürebiliyor. Bu durumda giymenin pek bir anlamı yok. Ama mutlaka omuzları ve dirseği sağlama alacak bir şeyler yapmalı.
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)öncelikle geçmiş olsun..selçuk modum çok haklı .. evet, ufak sıyrıklarla atlatmış olman sevindirici ama keşke hiç olmasaydı(olmayabilirdi)..bende sütten çıkan akkaşık değilim bende düştüm bi kez. ama oluşacak tehlikeyi sezip biraz erken tedbir alsaydım olmayabilirdi.. tabii olduktan sonra bende keşke dedim. ve kaza ufakta olsa artık keşke dememek için daha tedbirli davranıyorum.
millet kaza yapmamakla, kazanın oluşmaması için uyguladıkları tedbirlerle övünür, askeriyede de böyle değilmidir. bir pano vardır ve panoda ' bu birlikte 1423... gündür kaza gerçekleşmemiştir' gibi bir yazı yazılır.. sanırım bizde aksi bi durum var bu bana ilginç geliyor. bizde böyle bir tabela olsa sanırım tabelada göreceğimiz tek rakam 1(bir) olurdu. olmasa bile tek haneli rakamlardan öteye geçemezdik sanırım.. bu durum beni üzüyor..:(
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)