1 haftalık topik canlanmış burdaneyse bende görmemiştim iyi oldu, çok büyük geçmiş olsun, hemen hemen eş zamanlı kaza yaptık galiba, biz üç kişiydik sen 1 bu durumda üçün birini görmüş olduk hep beraber
))))) benim bileğim hala ağırıyor
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)1 haftalık topik canlanmış burdaneyse bende görmemiştim iyi oldu, çok büyük geçmiş olsun, hemen hemen eş zamanlı kaza yaptık galiba, biz üç kişiydik sen 1 bu durumda üçün birini görmüş olduk hep beraber
))))) benim bileğim hala ağırıyor
![]()
REGAL RAPTOR DD250E-9
Nevşehir
B Rh (+)Çok geçmiş olsun...
50 DH 038 REGAL RAPTOR
50 A 4816 HONDA VARADERO
REGAL RAPTOR DD 9B
istanbul
A Rh (+)benim dirsekle kol arası hala yara içinde ... çocukken oluodu tamamda o zaman hissetmiyorduk heralde ...yaşlandıkça daha zor iyileşiyor meret.. ama ben düşüp kalktım ve şileye gittim bu hafta sonu yine şiledeydim... chooperlar gezideydi...dibim düştü... olmaz yani ayıptır ...süperdi şile yolu... bu arada kimse gönül koymasın bizimle gelmiyor diye... iş için gidiyorum şileye sahnem var 2 gün... hepinize kazasız sürüşler...
34 uae 93(a rh+)
yer: ist-kartal(eskişehirli)
honda transalp
REGAL RAPTOR DD 9B
istanbul
A Rh (+)tayfun sanada büyük geçmiş olsun...artık kemiğe geleceğine ete gelsin şeklinde bir tesellli olurmu bilmem ama ben öyle avunuyorum... aman kendine dikkat et...
34 uae 93(a rh+)
yer: ist-kartal(eskişehirli)
honda transalp
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)