arkadaşlar merhaba ön gezimiz süper oldu dönüş yolunda bull ben ve tayfun senkronize uçma dalındaolimpiyat seçmelerini geçtik ve milli takıma seçildik :mrgreen: arkadaşlar olanları yeterince anlattı zaten.Önemli bir kaza atlattık bir ara iyi bişey yapmışız biri arkamızdan hayır duası etmiş anlaşılan neyse size çok güzel bir yer bulduk umarım sizde bizim kadar beğenirsiniz.Buradan ayrıca bursadaki SEDA kardeşime bize olan yardımlarından dolayı sizlerin huzurunda teşekkürlerimi iletiyorum sabahın 03:00'üne kadar hastahanede kalarak bizimle ilgilendi allah razı olsun kendisine borcumuz büyük.SLOGANIMIZ NEYDİ RAPTOR RIDERS HERYERDE ve BİRİBİZİ DURDUR(MASIN)SUN YAVVVV ( bu gezide görüldü ki bizi hiç bir şey durduramaz :mrgreen
![]()

Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)
olimpiyat seçmelerini geçtik ve milli takıma seçildik :mrgreen: arkadaşlar olanları yeterince anlattı zaten.Önemli bir kaza atlattık bir ara iyi bişey yapmışız biri arkamızdan hayır duası etmiş anlaşılan neyse size çok güzel bir yer bulduk umarım sizde bizim kadar beğenirsiniz.Buradan ayrıca bursadaki SEDA kardeşime bize olan yardımlarından dolayı sizlerin huzurunda teşekkürlerimi iletiyorum sabahın 03:00'üne kadar hastahanede kalarak bizimle ilgilendi allah razı olsun kendisine borcumuz büyük.SLOGANIMIZ NEYDİ RAPTOR RIDERS HERYERDE ve BİRİBİZİ DURDUR(MASIN)SUN YAVVVV ( bu gezide görüldü ki bizi hiç bir şey durduramaz :mrgreen