arkadaşlar bakmayın siz bunların makara kukara yaptıklarına.. gerçekten çok büyük kaza atlatmışlar.. :( Allaha şükürler olsun ki hiç birine önemli birşey olmamış..
aklım çıktı haber verdiklerinde.. telefonda hepsinin gülen sesini duyunca rahatladım biraz.. beklemeye başladım.. hastaneyi aradım hemen, durumu anlattım dr arkadaşlara.. '' yağlı '' müşteriler geliyor hazır olun dedim.. :P
lakin acilde, maalesef bize denk gelen 26 yıllık doktorluk geçmişi olan ama halden pek de anlamayan pek prensipli doktor bey yardımcı olmadı.. dolayısıyla diğer dr arkadaşlarımında işin içine adli yazısı girince pek yapabilecekleri bişey kalmadı..:(
resmi evrak koşuşturmaları dışında, çekilen röntgen filmlerinde ve muayene bulgularında ufak tefek eziklerin dışında herhangi birşey olmadığını öğrendiğimde çok rahatladım.. keşke daha fazla yardımcı olabilseydim.. :(
bülentim, tayfunum, zaferim allah bir daha kimseye böyle bir deneyim yaşatmasın..
artistlikten eser yoktu üzerinizde..
bir dahakine hepinizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde, gezmeye ve esas yerinde iskender yemeye beklerim..
bundan sonra sloganım; tekerinize -sadece taş değil- yağ değmesin.. olacak..![]()

Honda CBF 150 ADVENTURE :)
İstanbul
0 Rh (+)