Tayfun,Bull,Crazyhorse,sevgili kardeşlerim.Siz ne süper arkadaşsınız.Evet dayanamayıp açıklıyorum.
En güzel üçlü parende ve telefon üstünde kayma BULL,
Asvaltta artistik dönerek kayma TAYFUN,
Motoru serbest bırakıp sol el üstünde yatarak kayma CRAZYHORSE,
Bunlar puanlama idi.Ayağa kalkanın sorusu ''NE OLDU'' idi.Çünki kimse bişey anlamadı.Tam koruma sayesinde kimseye birşey olmadı.
Seda kardeşim gıyabında tanışıyoruz ama ben arkadaşlara Balıkesir de kalalım demiştim,oraya gelmek istemeleri isabet olmuş.Ben de herşey için teşekkür ederim.
Yanar 17 inşallah haziranda görüşürüz.Gerçekten beraber motor sürmek çok zevkli olacak.
BULL,hemen ertesi gün ilk yardım çantasının içini yeniledim.Hatta ilaveler yaptım.Allah kullanmak nasip etmesin.Herkese bitane lazım.Mesela güneş yağı kremi yerine konabilir
İşin özü özellikle virajlı ve etrafı bağ bahçe olan ormanlık yollarda biraz daha dikkatli olmakta fayda var.Maalesef biz millet olarak kaza seyretmeye bayılıyoruz.Yola toprak atmak kazadan 15-20 Dk sonra aklımıza geldi.Şükür buna.
Aklıma gelmişken gece geçvakitlere kadar bekledim ama telefonunuz gelmedi biz sağsalim Bursa ya geldik diye.Bunu unutmadım.Neysa sizleri seviyorum.İyiki varsınız.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.