sitenin ismini değiştirelim o zaman arkadaşlar erkek kuruları yapalım :(
emrah komutanım hakikaten özlettin kendini kolay gelsin diyelim , işler yoğundu galiba birkaçgündür.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)sitenin ismini değiştirelim o zaman arkadaşlar erkek kuruları yapalım :(
emrah komutanım hakikaten özlettin kendini kolay gelsin diyelim , işler yoğundu galiba birkaçgündür.
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Aramıza hoş geldin kardeşim.
Regal almaya niyetlenmen işin yarısını halletmen demektir. Elini çabuk tut da işin tadına var bakalım o zaman hak vereceksin arkadaşına.
İstanbulya kısaca tuo diyebilirsiniz, sanırım bana tuoberg diyenlerin sayısı parmakla sayılabilecek kadar azdır :D
Bu arada evlenmenin yaşı yok, bunu büyüklerimiz daha iyi bilirler, seversin, inanırsın, evlenirsin, bazen 20 yaşında, bazen 40, sonuçta kaçış yok :D 4 yıllık üni bitirdim, ingilterede master yaptım, askerlik tamamladım vs, 2 yıllıkta iş tecrübesi var, eh evlenmemek için bahanem kalmamış zaten :D
Yöneticilik derken, birçok sıfatım var, aynı anda, ihracat, finans ve insan kaynakları müdürlüğü görevlerini yürütüyorum, zor ama sorumluluk almayı seviyorum :D 8 yıldır nette forum yönetiyorum, son 5 yıldır geyiq ailesi içindeyim falan, aslında baya aktifimdir, asosyal bi hayatım olduğu söylenemez falan, böle biriyim işte, sizlerle de yakın zamanda samimi oluruz inşallah :D
MyGeyiq.com - Eğlencenin Adresi
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)Tuo sen ne yapmış baba yaaa bitmişsin sen . daha hala evlenmek için bahanem kalmamış falan diyorsun abicim kim alır seni yaaa . yazın tuo kardeşimi de erkek kuruların yanına :mrgreen: :mrgreen:TuoBerg Nickli Üyeden Alıntı
yani bunların hepisini yapacan olmadı bir de evlenecen way kuzum wayy :P :P hatun kişi almaz seni bu yogunluk bu tempoda
EskişehirHafta sonu kızım geldi abi Bursa'dan. Hanım çalıştığı için babamla bakıyor bu sene. Hafta sonu pek bakamadım. Bir de yazacak bi şi bulamıyorum sevgili abilerim. Bazen motordan ziyade geyiğe dönüyor, bi de geyik konuları genelde ortak geziler, paylaşımlardan olduğu için yazacak bir şey olmuyor. Buralardayım ama, herkese sevgiler.Kino Nickli Üyeden Alıntı
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)emrah dostum madem ki yeğenim gelmiş akan sular durur o zamangözün aydın
![]()
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)baba ne yaptın adamı evlyken erkek kuruların yanına yazdırıyon TÖBE TÖBEE :evil:
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
hoş geldin....
[color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)