Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 28 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 28 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sitenin ismini değiştirelim o zaman arkadaşlar erkek kuruları yapalım :(

emrah komutanım hakikaten özlettin kendini kolay gelsin diyelim , işler yoğundu galiba birkaçgündür.

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Aramıza hoş geldin kardeşim.
    Regal almaya niyetlenmen işin yarısını halletmen demektir. Elini çabuk tut da işin tadına var bakalım o zaman hak vereceksin arkadaşına.

Serbest Meslek
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ya kısaca tuo diyebilirsiniz, sanırım bana tuoberg diyenlerin sayısı parmakla sayılabilecek kadar azdır :D

Bu arada evlenmenin yaşı yok, bunu büyüklerimiz daha iyi bilirler, seversin, inanırsın, evlenirsin, bazen 20 yaşında, bazen 40, sonuçta kaçış yok :D 4 yıllık üni bitirdim, ingilterede master yaptım, askerlik tamamladım vs, 2 yıllıkta iş tecrübesi var, eh evlenmemek için bahanem kalmamış zaten :D

Yöneticilik derken, birçok sıfatım var, aynı anda, ihracat, finans ve insan kaynakları müdürlüğü görevlerini yürütüyorum, zor ama sorumluluk almayı seviyorum :D 8 yıldır nette forum yönetiyorum, son 5 yıldır geyiq ailesi içindeyim falan, aslında baya aktifimdir, asosyal bi hayatım olduğu söylenemez falan, böle biriyim işte, sizlerle de yakın zamanda samimi oluruz inşallah :D
    MyGeyiq.com - Eğlencenin Adresi

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı TuoBerg Nickli Üyeden Alıntı
    ya kısaca tuo diyebilirsiniz, sanırım bana tuoberg diyenlerin sayısı parmakla sayılabilecek kadar azdır :D

Bu arada evlenmenin yaşı yok, bunu büyüklerimiz daha iyi bilirler, seversin, inanırsın, evlenirsin, bazen 20 yaşında, bazen 40, sonuçta kaçış yok :D 4 yıllık üni bitirdim, ingilterede master yaptım, askerlik tamamladım vs, 2 yıllıkta iş tecrübesi var, eh evlenmemek için bahanem kalmamış zaten :D

Yöneticilik derken, birçok sıfatım var, aynı anda, ihracat, finans ve insan kaynakları müdürlüğü görevlerini yürütüyorum, zor ama sorumluluk almayı seviyorum :D 8 yıldır nette forum yönetiyorum, son 5 yıldır geyiq ailesi içindeyim falan, aslında baya aktifimdir, asosyal bi hayatım olduğu söylenemez falan, böle biriyim işte, sizlerle de yakın zamanda samimi oluruz inşallah :D
    Tuo sen ne yapmış baba yaaa bitmişsin sen . daha hala evlenmek için bahanem kalmamış falan diyorsun abicim kim alır seni yaaa . yazın tuo kardeşimi de erkek kuruların yanına :mrgreen: :mrgreen:
    yani bunların hepisini yapacan olmadı bir de evlenecen way kuzum wayy :P :P hatun kişi almaz seni bu yogunluk bu tempoda

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Kino Nickli Üyeden Alıntı
    sitenin ismini değiştirelim o zaman arkadaşlar erkek kuruları yapalım :(

emrah komutanım hakikaten özlettin kendini kolay gelsin diyelim , işler yoğundu galiba birkaçgündür.
    Hafta sonu kızım geldi abi Bursa'dan. Hanım çalıştığı için babamla bakıyor bu sene. Hafta sonu pek bakamadım. Bir de yazacak bi şi bulamıyorum sevgili abilerim. Bazen motordan ziyade geyiğe dönüyor, bi de geyik konuları genelde ortak geziler, paylaşımlardan olduğu için yazacak bir şey olmuyor. Buralardayım ama, herkese sevgiler.

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    emrah dostum madem ki yeğenim gelmiş akan sular durur o zaman gözün aydın

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    baba ne yaptın adamı evlyken erkek kuruların yanına yazdırıyon TÖBE TÖBEE :evil:
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

ToMCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ayhan
    TSK
     RR
     Çorum
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hoş geldin....
    [color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)