Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    schumacher__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa yazar
    öğrenci
     daytona 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Tayfun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kitapçığında kullanman gereken bujiler yazar genç kardeşim tabi kitapçığını aldıysan, eğer kitapçık yoksa üzerindeki bujilerin numalarını referans al, yada servisine sor, vereceğin parada 20 lirayı geçmesin uyanık ol...

valla servis olsa sorcam da, kitapçıkta belirtilen 4 servisten 3ü servis olduğunu bile bilmiyor.Aradığımda haberimiz yok,servissek getirin bi bakalım diyen mobilet tamircilerini yetkili servis olarak göstermişler. Kalan son servis ise merkeze 80km uzaklıkta olan ilçede,onlar telefonda anlıyormuş gibi konuştular,fakat şimdilik bana çook uzaktalar.

Yarın ilk işim bujileri alıp,denemek olacak.Bakalım,motoru aldıktan sonra 9.günde çalıştırabilecekmiyim.Artık yarın da çalışmazsa, ne yapacağım konusunda çok da ümitli değilim.Gelişmeleri yarın yazarım

schumacher__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa yazar
    öğrenci
     daytona 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    bugün ywni champion marka bujilerle denedim,sonuç yine hüsran !!! Ama şu an durumu birazz daha ii,homurtular bayaa arttı,sanırım karbüratör kirli,o yüzden mecburen bir motorcunun yolunu tutup,karbüratörü temizlettircem.
    Ne biçim bir iş bu anlamadım.Koskoca Bursa merkezde 1 adet yetkili servis olmaz mı yaaa.Emre ltd.ye ...............
    Konu schumacher__ tarafından (31.May.2008 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)