| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL RAPTOR
Ankara
B Rh (+)bence yeni buji al ,bujileri değiştir ve bas marşa çalışsın. Benzer bir durum motorum 6 ay yattıktan sonra başımıza geldi. Bujiler temiz olsa bile beklemekten işlevini yitirmiş olabilir.
GRİ KUZU 06 BA 0660
TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Bujilere bak.Değiştir,aküyü doldur.Düz kontak yapmaya kalkarsan dilin bikarış dışarıda kalırsın daha çok sinir olursun,İlk önce sakin ol.Herşey güzel olacak.
Sağlıcakla kal.
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)bozkurt hocam düz kontak yapmanın ne gibi zararları var.ben arada bi yapıyorum.büyük bi zararı varsa yapmayım.
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Zarar olarak demedim,insan yanlız olunca,birde çalışmayınca yoruluyorsun,takiben sinirleniyorsun,etrafa rezil olduk diyorsun,meraklılar geliyor ne oldu diye soruyorlar.İyi niyet ama ilgisiz şeyler.Onlara dert anlatmaya çalışıyorsun.Şimdi birinci işimiz en az motoru çalıştırmak.Bi çalışıp yürüse moralimiz düzelecek.Sonrası kolay sanıyorum.Olay bu yoksa ''dükkan senin''
Sağlıcakla kalın.
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)ok.anladım hocam teşekkürler.ayrıca schumacher bujileri fln değiştirdikten sonra tekrar çalışmazsa kırmızı stop düğmesi bozuk olabilir.
Konu X__utku__X tarafından (30.May.2008 Saat 12:06 ) değiştirilmiştir.
daytona 250
istanbul
AB Rh (+)bugün aküyü tekrar şarj edip denedim,jikle açık,kapalı , benzin açık, kapalı her türlü denedim, bir türlü çalışmadı motor. Sigortayı kontrol ettim sorun yok,sanırım problem bujilerde.Yarın ona bakacağım. Yenisini almak gerekirse,fiyatı ve modeli hakkında bilgi verirseniz sevinirim
a
a
A Rh (+)champion markanin Z9Y modelini tavsiye ederim. Copper Plus diye yazar kutusunda. bak tayfun abi de ondan kullaniyo, o da memnunmus. gayet basarili bi buji. jikle cekili gaz verme durumunda yuksek toleransa sahiptir. NGK'nin bujileri gibi zirt pirt yolda birakmaz.
hayir champion bayisi degilim :D:D
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Kitapçığında kullanman gereken bujiler yazar genç kardeşim tabi kitapçığını aldıysan, eğer kitapçık yoksa üzerindeki bujilerin numalarını referans al, yada servisine sor, vereceğin parada 20 lirayı geçmesin uyanık ol...
a
a
A Rh (+)yok ya. tanesi 5 lira o bujilerin. hatta bi arkadasim 4 liraya almis tanesini.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)