Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı schumacher__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk 3 olaya dikkat ettim,sorun yok.Fakat çalıştırma denemelerinden sonra akü tekrar bitti,ne dandik aküymüş mübarek,10-15 denemede bitti! Aküyü doldurtup 4 ve 5i deneyeceğim. Bir de marşa basarken gaz vermelimiyim,vermemelimiyim o konuda da detaylı bilgi verirseniz sevinirim.Daha öncesinde bir honda ve mondiale bindim,honda gaz vermeden çalışmıyor,mondial ise gaz verince boğuluyordu.

Bu ve aklınıza gelen diğer tüm detaylar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler

Bizim motorları sadece jigle ile çalıştıracaksın, gaz verip çalıştırmaya kalkarsan motoru boğarsın, jigleyi sonuna kadar çek ve öyle marş yap, sakın gaz verme.

schumacher__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa yazar
    öğrenci
     daytona 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Tayfun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim motorları sadece jigle ile çalıştıracaksın, gaz verip çalıştırmaya kalkarsan motoru boğarsın, jigleyi sonuna kadar çek ve öyle marş yap, sakın gaz verme.

Tamam, jikle olayını anladım.Fakat aklıma bir arkadaşın akü konusu ile ilgili söylediği söz takıldı. Dediğine göre akünün hemen bitmesinin sebebi aküyü besleyen kabloda kaçak olmasıymış. Arkadaşın başına da 3.günde gelmiş ve kabloyu değişince sorun kalmamış. Nasıl anlayacağımı ise marşa bastığımda (N) yeşil ışığı yanıp sönüyo mu bak diye söyledi ki, gerçekten de kırpışıyor.

Bu durum sizde de oluyor mu?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)