arkadaslar elıme meıl yolu ıle gecen guzel bır yazıyı paylasmak ıstedım...
umarım hosunuza gıder...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu zamana kadar bana zincir e-posta gönderen tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim;<o></o>
<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o></o>
Sayelerinde tuvalet temizlemekte kullanıldığını öğrendiğim kolayı içemez oldum<o></o>
Aids virüsü taşıyan iğneler kıçıma batar korkusuyla sinemaya gidemez oldum.<o></o>
Telefon hattımı kullanıp bana borç takarlar korkusuyla telefonlara da cevap vermiyorum.<o></o>
İçinden fare ya da fare zehiri çıkar diye hiçbir kutu içeceği içmiyorum.<o></o>
Çok sevdiğim içkime ilaç koyup beni uyuturlar,organlarımı çalarlar ve buz dolu bir küvetin içinde uyanırım diye bana yaklaşanları da tersliyorum.<o></o>
Neyim var neyim yoksa satıp, hastanede yatan ve büyük ihtimalle ölmek üzere olan çocuklara yatırmayı düşünüyorum.<o></o>
Mail listesine katılırsam alacağım söylenen para, bilgisayar,cep telefonu ya da gezileri beklemekten de evden dışarı çıkamazoldum. <o></o>
Tuz Gölü'ne Konya'nın katkılarından dolayı yemeklerim tuzsuz tatsız<o></o>
Msn paralı olacak;Adam yeşerecek mi,sararacak mı beklemekten de gına geldi.<o></o>
Excel hala ne zaman emekli olacağımızı da bildirmedi.<o></o>
Bir maili forward etmedim,başıma ne belalar gelecek diye korkuyla beklemekten ruh sağlığımı da kaybettim.<o></o>
Multipl skleroz olunuyormuş diye diyet ürünleri düşmanıma biletavsiye etmiyorum.<o></o>
Yerli malı kullanacağım derken marketlerde barkodu 869 ile başlayan ürünleri aramaktan da gözlerimin biraz daha bozulduğunu farkettim.<o></o>
Sevgili dost ve arkadaşlarımdan gelen; 'lütfen okuyunuz' , 'çok önemli' aman virüse dikkat,bilmem kim para dağıtıyor, en az beş kişiye yolla' , 'inanmadım ama doğruymuş', 'kişiliğini test et' , 'tıkla para yolla,tıkla yardım et' , 'bilmem kim seni gözetliyor', 'bilmem kime mail at,haddini bildir' , 'onu yeme bunu ye' şeklinde başlayan kerameti kendinden menkul,nev'i şahsına münhasır bu mailler sayesinde hep beraber 'kafayı çizme 'ye ne kadar yakın olduğumuzu da müşahade etmiş oldum.<o></o>
ŞİMDİ: Eğer bu maili 60 saniye içinde 1200 kişiye göndermezsen; Bilesin ki bir kuş sabah akşam kafana sıçacak ve hayatı sana dar edecektir.
Bir Dost...
:mrgreen:
<o></o>