hosgeldın Meriç
motosıklet forumları arasında en ıyı en sıcak foruma hosgeldınız(bıraz reklam yapalım)
bulusmalarda gorusmek dılegı ıle.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
keeway sl 150
1
A Rh (+)hosgeldın Meriç
motosıklet forumları arasında en ıyı en sıcak foruma hosgeldınız(bıraz reklam yapalım)
bulusmalarda gorusmek dılegı ıle.
DD 250 E9
İstanbul
0 Rh (+)Meriç kardeş aramıza hoş geldin ...
umarım en kısa zamanda hayalindeki makinanada kavuşursun.
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Bak meriç dış işlerinden gelip bizim iç işlerimize karışma sakın heyoksa seni boy boy kelebek haline getiririm koca bir pankartla dış işlerinin karşısındaki 2 direk arasına asarım hehehehehe
noşgeldin bu arada...
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Sanırım bundan sonra bu tanışma bölümüne ve yazıştığım insanların profillerine daha çok dikkat etmeliyim. İlginç bir tanışma oldu :mrgreen:
Hoşgeldin Meriç hocam, en kısa zamanda uzun zaman kazasız belasız kullanacağın bir motor alırsın umarım....
REGAL RAPTOR
KOCAELİ
B Rh (+)hazır izin almışken bırak yurt dışını felan ailen caymadan doğru motorcuya!!!bu arada hoşgeldin.
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Meriç kardeşim hoşgeldin.Umarım herşey gönlünce olur.Benim kızım da Ege mevzunu.Aynı bölümde.Seni anlıyorum.
Sağlıcakla kal.
YOK
Ankara
0 Rh (+)Hepinize teşekkür ederim, hoşbuldum.
Bir Ankara Raptorriders buluşmasına katılmak ve işin ehli olanlardan akıl+fikir almak isterim. Satın alım sürecinde de çok işime yarayacak bilgiler alabileceğime eminim.
Herkese kolay gelsin![]()
Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
AFYONKARAHİSAR
A Rh (+)Aramıza hoşgeldiniz
Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)Hoş geldiniz...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)