Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Euro 2008

Konulanmış Görüntüleme

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Harika konu başlığı. Niye açmadık ki bu saate kadar hakkkaten.

Favori sıralamama göre değerlendirme yapacak olursam:

Ben turnuva başlarken bu kupanın favorisi İspanya'dır demiştim. İspanya çoğu kupaya favori geliyor ama bir türlü sonuca ulaşamıyor ama bu sene çok kuvvetli takım kurdular. Kendi liglerinin diğer liglere göre daha "milli" olması, bunun en büyük etkeni bence.

Hollanda oynadığı oyunla herkesi büyüledi. Eski yıllara göre farkı orta sahasının ve takım savunmasının çok mesafe katetmiş ve üst düzey olması. Eskiden ölümüne saldıran ama muhakkak gol yiyen bir takımken şimdi orta sahada kolay kolay rakibi geçirtmiyorlar. Bir de hocaları tabii bu takıma sempati beslemem için başlıbaşına bir neden...

Portekizin gücünü çoğunluk Christiano Ronaldo'ya bağlıyor ama bence yanlış yakaşım. Adamların savunması çok klas, aynı zamanda orta sahaları da Deco-Nani-Quarezma ile birlikte Avrupa'nın en iyi orta sahası belki de. Ters toplarla bizi aptal ettiler. Sonuna kadar götürebilirler.

Almanya, 2006 kadrosunu aşağı yukarı muhafaza etmiş. Polonya asıllı Podolski'nin yine Polonya asıllı Klose'den aldığı pası gol yaptığında buruk sevinci futbolda devşirme modelinin milli heyecanı azalttığının çok net belgesi bence. Bizdede olmasın, ne işi var elin Brezilyalısının bizim takımda? Koca ülke bir orta saha oyuncusu çıkaramıyor mu?

Almanya'nn bendeki özeti ise şu özlü sözde gizli: Futbol 11'e 11 oynanan ve Almanların kazandığı bir spordur...

Bizim durumumuza gelince. Turnuva öncesi belki Çeklerden 1 puan kapar turnuvayı 1 puanla bitiririz demiştim ama Portekiz maçındaki kişiliksiz oyunu görünce o puanı da alamayız, sıfır gol sıfır puanla evimize döneriz diyorum. Umarım topçular beni utandırır ama sanmam. Fatih Terim takımın ince ayarıyla çok oynadı. Hamur tam tutacakken tekrar kardı bir türlü kıvamı tutturamadı. Kişisel egoları sağlıklı kararlar almasını yine engelledi, yazık oldu.

Maçlar çok kaliteli geçiyor. Fırsat bulanların kaçırmamasını tavsiye ederim. Futboldan hoşlanmayanlara da "futbol asla sadece futbol değildir der" yine tavsiye ederim...
    Konu carvalho tarafından (11.June.2008 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.
    yol yapalım yol

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)