Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3

Balıkesir li İmamın Motokros tutkusu

<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD background=themes/fisubsilversh/forums/images/cellpic3.gif bgColor=#eaedf4 height=27><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=4 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD noWrap>
    Balıkesirli İmamın Motokros Tutkusu
    </TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD bgColor=#eaedf4><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=4 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD>Motorin bildirdi...
    Balıkesir'in Susurluk ilçesindeki Sultaniye Cami imamı Orhan Tuna, katıldığı motokros yarışlarında, başarıdan başarıya koşuyor. En son Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde 1 Haziran'da düzenlenen Marmara Motokros Şampiyonası'nda kendi serisinde birinci olan Tuna, ''Mesleğimi ve sporu severek yapıyorum. Çalıştığım kuruma yakışır bir sporcu olmak istiyorum. Bizim görevimiz sadece cami ile sınırlı değil. Gerek camide, gerekse bulunduğumuz her ortamda işimizin gereklerini yerine getirmek durumundayız'' dedi.

78 sırt numarasıyla dört yıldan bu yana Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye motokros şampiyonalarına katılan Tuna, amacının hem Diyanet İşleri Spor Kulübü formasıyla Türkiye şampiyonalarında derece elde etmek, hem de sınıfında şampiyon olmak olduğunu belirtti. Katıldığı her şampiyonada ilçe halkının kendisine büyük destek verdiğini belirten Tuna, ilçe müftüsü Cahit Çetin ile Susurluk'a güzel bir motokros parkuru kazandıran Belediye Başkanı İsmail Güneş ile kendisine sponsor olan firamaya teşekkür etti.
    </TD></TR></TBODY></TABLE>
    (Hitit motosiklet kulübü sitesinden alıntıdır.)
    </TD></TR></TBODY></TABLE>

gençer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gençer Güden
    Mimarlık
     RR dd 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ata sporumuz güreşle ilgilenen imamlar duymuştum ama bu daha hoş olmuş. kendisini tebrik ederim.

imam bilmem ne yaparsa, cemaat bilmem ne yapar derler .. imam motokros yarışlarında birincilik alıyor eyyy cemaaat yiyorsa sizde yapında görelim:
    En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

altug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A.Altuğ ASARLIOĞLU
    Mühendis
     REGAL RAPTOR
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı gençer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ata sporumuz güreşle ilgilenen imamlar duymuştum ama bu daha hoş olmuş. kendisini tebrik ederim.

imam bilmem ne yaparsa, cemaat bilmem ne yapar derler .. imam motokros yarışlarında birincilik alıyor eyyy cemaaat yiyorsa sizde yapında görelim:
    GRİ KUZU 06 BA 0660

TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    motor tutkusu meslek ayırmaz ki..

imamlar motora binemez diye bir kural yok ki.
    imamlıkta bir yerde bir meslektir bana göre ha imam olmuş ha hoca olmuş ha doktor ha mühendis ha memur

ama sportif yönden 1.lik alıyormuş arkadaş ( nicki BLANS MATIK galiba) tebrik ederim azmetmiş bravo..

bozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali BOZKURT
    Türk Silahlı Kuvvetleri
     KUBA 150-25
     Balıkesir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    ''Azimle Çalışan taşı delermiş.'' Helal olsun, kardeşimizi can ı gönülden tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.
    Kazasız sürüşler.
    Sağlıcakla kalın.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)