Dört gün sonunda Osmaniye'den çıktım ve Mersin'de elektrikçi Eren ustanın yanında kısa bir mola ve meşhuuuuur Antalya yolu...
Kendimi bildim bileli hep duyardım bu yolun methini, gerçekten anlatıldığı kadar varmış. Bir de üstüne yol yapım çalışmaları eklenince oooo...
Alttaki iki kare Mersin Limonlu'da aynı noktadan çekildi...
Silifke Göksu... Burdan sonra virajlar başlıyor. Her motorcunun mutlaka bir kez görmesi fakat sadece birkez görmesi gereken bir yol :D
İnanın insan her kilometrede durup fotoğraf çekmek istiyor ama namümkün!
Virajların ortasındaki bir sonraki durağım olan Anamur'a geldim ve burda da ne hikmetse bir rakı sofrası karşıladı beni :D :D :D
Sabah bu pisiciklerden daha erken uyanmışım. Yanlışlıkla birini uyandırdım ama napayım çok tatlılardı...
Hemen yanımda koskoca kale varmış ama malesef geç farkettim...
Alanya'da bana katılan raptordaşım Sedat(Nino) ile hiç zaman kaybetmeden yola koyulduk...
Sağolsun Sedat beni kırmadı ve yolumuz üstünde her neresi varsa tek tek gezdirdi...
İlk olarak Manavgat şelalesi, ardından da Side'ye bir göz atıp Antalya'ya doğru ilerliyoruz...
Burdaki viraj tabelalarını görünce; yazık be kardeşim şuncacık viraj için de tabelamı konur diyorum :D
Zira buraya kadar öyle virajlar gördüm ki bunlar vız gelir ;)
Side...
Antalya'ya az bir yolumuz kalmıştı ki Sedat buraların piyaz ve köftesi meşhurdur deyince ben hemen kontak kapattım.
Lokantaya girince garsonla aramızda geçen diyalog:
-hoşgeldiniz abi
-hoşbulduk ne var
-çorba, piyaz, köfte
-ok ben hepsinden istiyorum
-az az mı olsun abi?
-aksine bol bol olsun
-hönk, peki siz bilirsiniz :D :D :D
Antalya'da olduğumuzu duyunca Sedat'ın kuzenleri hemen eve davet ettiler ve çok güzel bir şekilde bizi ağırladılar sağolsunlar. Uzun zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamam...
Bu arada sofrada ne vardı tahmin edin :D
Bu tatlı insanlara burdan da tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Zaman buldukça diğer partları da eklemeye devam edeceğim...
Bu arada gerek mesajlar, telefonlar, davetleriyle bana her tür desteği sağlayan siz dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum...

RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)