tayfuncum şuanda antalya pataradayım. 2 gün önce patarada orman yangını oldu. Telefon hatlarıda iptal tabiki, yani internete giremiyorum. bir gelişme olursa sms atarmısın.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)tayfuncum şuanda antalya pataradayım. 2 gün önce patarada orman yangını oldu. Telefon hatlarıda iptal tabiki, yani internete giremiyorum. bir gelişme olursa sms atarmısın.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)haldun iznini aldı nihayet açıklıyorummm
1 - 10 ağustos tayfun
uygun mudur:mrgreen:
gidiyoz mu şimdi![]()
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)ya daha öncede söyledim. geçen sene ki gibi olsa ne yapar eder izin tarihimi sizinkine uydururdum. geçen sene herkes parça parça izine çıkıyodu. bu sene yönetim karar aldı 19 temmuz 4 ağustos arası firmayı komple kapatıyolar. yani o tarihte izine çıkmaya mecbursun. yok ben o tarihlerde çalışıp sonra izin yapıcam gibi bi şansım yok![]()
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
kanuni caracal
uşak
AB Rh (+)ağzımın suyunu sildikten sonra:mrgreen:
benim zamanım varda:mrgreen: 1000ytl yok ayrıca regalimde yok, hava soğutmalı caracalım var o da dayanmaz, gelmiycen madem neden yazıyorsun? güzel soru cevaplıyım şimdi;
usta benzin, yemek parası tamamda yatak nolcak? bu takıldı aklıma, bende birgün çıkacam böyle bi geziye şimdiden masrafları tutalım.![]()
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)EN GÜZEL OTEL ÇADIROTEL
BAŞKASINA DEĞİŞMEM,
BÖRTÜ , BÖCEK, KURBAĞA, VE ÇIRÇIR BÖCEĞİ SESLERİ ARASINDAKİ MUTLULUĞU .,BANA KİMSE TARİF EDEMEZ :mrgreen:
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Evettt olayın büyük kısmı netleşmiş durumda, öyle gözüküyorki 1 ağustosta yollardayız ters birşey olmazsa, gezinin karadeniz etabında ben, haluka28 ve mojo + rakursi olarak 3 motor olacacağız, karadenizden mojo ve rakursi geri dönecekler bizde haluk abiyle beraber anadolunun tozlu yollarından akdenize ulaşacağız, akdenizin belli bir kısmında haluk abi bana eşlik edebilir ama gezinin son etabını yalnız tamamlayağım bi terslik olmazsa.
Şimdi tekrar soruyorum arkadaşlar 1 ağustosta varmı yollara düşmek isteyen.
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)