| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda CBF 150 ADVENTURE :)
İstanbul
0 Rh (+)
Hyosung GV250
KÜTAHYA
0 Rh (+)walla iyiymiş raptor riders olarak bizimde böle bişe yapmamız lazım yawwww
ama sen hariç:O) heheheeeeee
İstanbul
0 Rh (+)bak seen.. niye ben hariç yaw.. çok pis hırs yaptıracaksınız bana he.. en kral motoru ben alacağım.. en titreşimsizinden..![]()
Hyosung GV250
KÜTAHYA
0 Rh (+)Sen titreşimin faydalarını biliyomusunki?? hem titreşim bir sanattıral da kapışalım
:mrgreen:
İstanbul
0 Rh (+)o da olur da.. üzülürsünüz.. :P![]()
hakkaten müthiş hazırlanmışlar ya.. süper bir görüntü çıkmış ortaya..
Hyosung GV250
KÜTAHYA
0 Rh (+)Ewet haklısın ya gerçkten güzel hazırlanmışlar. Böyle bir organizasyonda olmak isterdim.:|:|
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Japonlar için disiplin her zaman çok önemlidir, böyle bir sürüş yapmak gerçekten herkese nasip olacak birşey değil, adamlar uçuk derecede profesyoneller, darısı bizim başımıza diyelim ama zor be...
YOK
istanbul-ümraniye
A Rh (+)daha senkronıze bi gösteri izlememiştim:?:
keske darısı basımıza olsa ama bu adamlar motorla büyümüşlerdir,hatta analarının karnından motorla cıktıklarına bahse girerim:mrgreen:
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)chopell'e teşekkür ederim :mrgreen:
sabah sabah top kek gözlerimle daha ayılmamışken şu fevkalade can çektirici ve özendirici bir gösteri izlememe vesile oldu.
kıskançlık krizlerine girmemek elde değil, ama bizim motorlarla olmaz bu iş diyerekten, krizimi de başlamadan sona erdiriyorum![]()
RR 250E
İstanbul
B Rh (+)Harika olmuş süper herifler
34 EF 1376 - Siyah RR Satıldı :(
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)