Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 5 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 345
Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 42 arasi kadar sonuc gösteriliyor

kayar2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAYA SÖZGEN
    MÜHENDİS
     HYOSUNG GV650 AGUİLLA
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı polo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alayım mı almayayım mı? iki farklı yorum geldi

amacım sadece hafta sonları önce marmara bölgesinde gezmek, sonrası allah kerim uzun yıllar motor bende kalacak, satılmayacak, regal bu uzun yol olayında başarılı, bunu herkes biliyor artık, sarıkayalar parça vermiyor galiba, emre ltd destek veriyor, acaba ne zamana kadar? class modelinin sıfırı ortadan kalktı, o motoru sadece sarıkayalar getirmiş, parçaları da ileride karaborsa olur heralde, sarıkayaların getirdiği e9 modelli motorun sıfırını almamda bir sakınca olur mu sizce? garantiden parça değişim olayı pek sağlıklı işlemiyor gibi geldi bana, ben memur olduğum için bütçem kısıtlı, öyle alıp motoru kolay kolay büyütemem, ya da beğenmedim diyip satamam, arabamda polo 10 senedir bende, sorunsuz, motorum da sorunsuz olsun isterim, motor bu illa ki sorunları olur deniyor, ama işte bu motoru sıfır aldık diyelim, düzenli bakımları yapılmasına rağmen kaç km sonra hangi arızaları beklemeliyim, ne kadara mal olur, bir takım herkesin yaşadığı sorunlar var gibi geldi bana, yardımcı olursanız sevinirim

sa kardeşim görüntü ve dayanıklılık olarak çinlilerin içinde en iyiisi fiatıda uygun bu motorların en problemli yeri sanzumanı ve radyatörü genelde bence sıfır hem pahalı hemde aldıktan sonra belirli km lerde bu sorunları gidermek lazım ben sanzuman dişlişlerin tamamen değiştirdim sanzuman bilyalarını keçelerini ve arka teker bilyasını ve radyatörü değiştirdim arka lastiğni değiştirdim kaymayan lastikle ön takımın keçelerini ve yagını degiştirdim farına xzenon taktım sorunsuz oldu şimdide haysung gv aldım bunu istersen satarım uzun süre sorunsuz binersin başka sormak istediğin olursa sorabilirsin

HellRide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Turgay Dağ
    Grafik Tasarımcı
     RR E-9
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı promote Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Regalin elktrik şanjuman plastik aksamın çürümesi , far tası vs tonla sorunu var yedek parçalarıda sıkıntılı ve pahalı ben kimseye ragal önermem ama önerebileceğim başkada bir marka yoktur şimdi bir motor alsam japon düşünürdüm....
    Her motorun sorunu olacaktır, netice de mekanik bir olay arızasız olamaz. Bir kere şu düşünce'den kurtulmalıyız. "Motosikletim olsun, kırk yıl bineyim hiç sorun çıkarmasın." Böyle bir olay olamaz. Bu bir motosiklet tutkusu değildir, bu sadece motosiklet biniciliğidir..

Öyle ki; En zor durumlarda, motorun arıza yapacak, ineceksin bakacaksın arızasını bulup onaracaksın, bir yandan da motorunla konuşacaksın.. Tutku böyle başlar...

Sarıkayalar ile daha önceden davalık olmuştum bir cep telefonu alış verişi sonucu. Dilerdim ki bu güzel motorları, başka bir firma distribütörlüğünü üstlenmiş olsun. Ben 2500-4500 lirası olan ve Chopper kullanmak isteyen herkeze seve seve öneririm bu motoru.

Saygılar

Sayfa 5 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 345

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)