arkadaşım sen olaya şöyle bak yamaha ,honda,suzuki gibi bir marka satın almış olsan karşında yine 1 firma olacak sana parça ithalatı yapan...ve hafta sonu serviste ustanın söylediğini duyunca halime şükrettim yamaha larda parça sıkıntısı var, 1- 1,5 aydır parça bekleyen motor vardı dedi serviste...ve eğer parçanın 15 günde elinde olmasını istersen dhl kargoya parçan ne olursa olsun en az 70 euro para ödemek zorundaymışsın.
bizim motorlarımız çin menşeyli olması nedeni ile yedek parçada diğer motorlarla ortak kullanabileceğimiz parçalarımız var...bence önce emre ltd den bi kaç parça sor fiyatlarınıda not et kenara ve ardından yamaha ,honda, suzuki de aynı parçaların fiyatlarını ve ellerinde olup olmadığını bir sor...ozaman kısıtlı bi bütçeyle alacağın 2.el japon motorunu en ufak arızada aylarca yatırmak zorunda kalacağını ve bu işin sana regalde yapacağın masrafın belkide 3-4 katına mal olacağını göreceksin.
ben şuana kadar emre ltd de aradığım her parçayı buldum..parçalarımı alıp güvendiğim serviste ,güvendiğim ustalara emanet ediyorum motorumu..
yetkili servis dediğin işinin ehli ,gerçek ustalardan mı seçiliyor sanıyorsun..
ne yetkili servis kurbanı arkadaşlar var sitede!!
bide şuan aramıza 25.000 km yi geçmiş bi çok arkadaş var,ben 14000km ye geldim , 1,5 senedir motorumu kullanıyorum ve sürekli dışarda duruyor motorum buna rağmen görenler motorun halen 0 olduğunu düşünüyorlar.malzeme kalitesi yüksek,krom kaplamalarımız kaliteli.diğer taraftan 6 aylık bir mondial-kanuni vs gördüğümde benim bile içim acıyor .motorların çoğu parçası küf -pas içinde...
ve bende bigün motorumu satarsam bu mutlaka daha üst bir segment için olacak.

DD250
İZMİR
0 Rh (-)

.