Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

emresahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emre sahin
    ACIBADEM SİGORTA & GÜNEŞ SİGORTA
     DD250
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşım sen olaya şöyle bak yamaha ,honda,suzuki gibi bir marka satın almış olsan karşında yine 1 firma olacak sana parça ithalatı yapan...ve hafta sonu serviste ustanın söylediğini duyunca halime şükrettim yamaha larda parça sıkıntısı var, 1- 1,5 aydır parça bekleyen motor vardı dedi serviste...ve eğer parçanın 15 günde elinde olmasını istersen dhl kargoya parçan ne olursa olsun en az 70 euro para ödemek zorundaymışsın.
    bizim motorlarımız çin menşeyli olması nedeni ile yedek parçada diğer motorlarla ortak kullanabileceğimiz parçalarımız var...bence önce emre ltd den bi kaç parça sor fiyatlarınıda not et kenara ve ardından yamaha ,honda, suzuki de aynı parçaların fiyatlarını ve ellerinde olup olmadığını bir sor...ozaman kısıtlı bi bütçeyle alacağın 2.el japon motorunu en ufak arızada aylarca yatırmak zorunda kalacağını ve bu işin sana regalde yapacağın masrafın belkide 3-4 katına mal olacağını göreceksin.
    ben şuana kadar emre ltd de aradığım her parçayı buldum..parçalarımı alıp güvendiğim serviste ,güvendiğim ustalara emanet ediyorum motorumu..
    yetkili servis dediğin işinin ehli ,gerçek ustalardan mı seçiliyor sanıyorsun..
    ne yetkili servis kurbanı arkadaşlar var sitede!!
    bide şuan aramıza 25.000 km yi geçmiş bi çok arkadaş var,ben 14000km ye geldim , 1,5 senedir motorumu kullanıyorum ve sürekli dışarda duruyor motorum buna rağmen görenler motorun halen 0 olduğunu düşünüyorlar.malzeme kalitesi yüksek,krom kaplamalarımız kaliteli.diğer taraftan 6 aylık bir mondial-kanuni vs gördüğümde benim bile içim acıyor .motorların çoğu parçası küf -pas içinde...
    ve bende bigün motorumu satarsam bu mutlaka daha üst bir segment için olacak.
    GÜNEŞ DOĞDU!!!!

0 Rh -
    Çankaya iZMiR

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Dostum kendinizi bukadar kasmayın... Verdiğin paranın karşılığını alıyormusun sen onabak. Yedek parça da yedek parça diyorsun daha motorsahibi olmadan. Motorun sahiplerinden hiç duydunmu yedek parça bulamıyoruz, aylardır motorum yatıyor gibi şikayet, yok... ozaman al motoru bak keyfine gerisini boşver....

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    2. geleneksel RegalRaptor toplantısı Dikili'de oldu. Ben heryere eşimle gidiyorum, yani motor hep yüklü oluyor o gezide de tam 16 saat motorla yol yaptık İstanbul'dan saat 20,30'da hareket ettik Dikili'ye geldikten sonra eşyalarımızı yerleştirip akşam saat 21,30'a kadar Dikili'yi gezdik yani 25 saat hep motorla birlikteydik Allaha şükür tık demedi. Sen kaliteden bahsediyorsan bir motordan daha ne bekleyebilirsinki???:?:

bozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali BOZKURT
    Türk Silahlı Kuvvetleri
     KUBA 150-25
     Balıkesir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Galiplevent,merhaba aramıza hoşgeldin.Sen gerçekten motor almak istiyormusun?Sorunu sormuşsun.Arkadaşlar üşenmeden link adı,site adı,parça ,servis adı olmak üzere hepsini vermişler.Yazanların hepside R&R kullanıcısı.Ben de 3 yıllık R&R kullanıcısıyım.Şükürler olsun bakıyorum ve baktırıyorum.
    Birader daha ne istiyorsun bu fiata alabileceğin en kaliteli motoru alıyorsun.Motor Türkiye başta olmak üzere,kanada,isveç,Norveç,Amerika,İngiltere de kullanılmakta ve satılmakta.Varmı başka ötesi.
    Şimdi biz niye kullanıyoruz bu motoru.Kötü olduğu içinmi?
    Kendimize eziyet etmek içinmi?
    Sevdiğimiz için.
    İnanıyorum sende seveceksin.
    Zaten arkadaşların bir tek Kuran-ı Kerime el basmadıkları kalmış.
    Kazasız sürüşler.
    Ha bide unutmadan,ehliyetini almadan motora binme!!!
    Sağlıcakla kal.

onur içöz
    asistan
     regal raptor 250
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    eğer 2. el düşünür kara verirsen ilan numaram sahibim.com da 10023218
    the wind determines the way of falling leaf

galiplevent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

levent karpuzoğlu
    tekstil
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Buraya cevap yazan arkadaşlar,
    HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM..HEPINIZ USENMEDEN SIKILMADAN YARDIM ETTINIZ ÇOK DUYGULANDIM GERÇEKTEN..ELLERİNİZE SAĞLIK..SAYENIZDE ALACAGIM MOTOR SECIMINI 2 YE DUSURDUM.
    PARAMIN YETECEĞI UZERE YA CBR 125 YA DA REGAL RAPTOR..ikisinide sürdüm ıkısınden de cok zevk aldım.IKISININ DE BIRBIRINE GORE ARTILARI VAR.DIYECEKSINIZ KI BIRI ELMA BIRI ARMUT.BIRI SUPERSPORT BIRI CHOPPER.AMA BENCE ONEMLI OLAN SURERKEN NE KADAR HAZ ALDIGIM.HA CBF 150 DE SURDUM,HYOSUNG GT 250 DE AMA ONLAR PEK HAZ VERMEDILER.
    AMA %70 REGAL RAPTOR %30 CBR 125 .ASLINDA GONLUM HEP REGAL RAPTOR DAN YANA IDI.ALIP BİR AN ONCE GEZILERE KATILMAK ISTIYORUM..PEKI ALIRKEN MOTORU NASIL ANLAYABILIRIM MOTORUN HOR MU KULLAIP KULLANILMADIGINI ,VEYA BIR USTAYA MI GOSTERMELIYIM?VAR MIDIR TANIDIK USTALAR BESIKTAS CIVARINDA?

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Dİkilitaş'ta Ali usta var. Regal Raptor doktorudur kendisi, doğru adrestir...

Bu da cep tel'i 0535 975 10 82
    yol yapalım yol

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı carvalho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dİkilitaş'ta Ali usta var. Regal Raptor doktorudur kendisi, doğru adrestir...

Bu da cep tel'i 0535 975 10 82
    Selçuk kardeşime aynen katılıyorum. Ali abi Regal'in piridir.
    İkinci el temiz bir motor almayı düşünürsen mutlaka Ali ustaya göster...

galiplevent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

levent karpuzoğlu
    tekstil
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    eyvallah arkadaşlar,gıdıp bır tanısayım alı ustayla en ıyısı,bıraz da onun beynının etını yıyeyım

jashuaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veysel TÜRKER
    ithalat
     RR DD250
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    abicim sen al bi regal keyfine bak. sorun çıkarsa bile motor konusunda tecrüben artar çok sorunsuz tıkır tıkır çalışan motorda adamı cahil bırakır sonra gün gelip tıkladımı napacağını şaşırırsın misal ben pek anlamam motordan ama bir çok arkadaş bu regal sayesinde usta oldu :mrgreen:
    Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:

Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)