Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu
Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    galiplevent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

levent karpuzoğlu
    tekstil
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı jashuaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim sen al bi regal keyfine bak. sorun çıkarsa bile motor konusunda tecrüben artar çok sorunsuz tıkır tıkır çalışan motorda adamı cahil bırakır sonra gün gelip tıkladımı napacağını şaşırırsın misal ben pek anlamam motordan ama bir çok arkadaş bu regal sayesinde usta oldu :mrgreen:
    bu da bardağın dolu tarafına bakmak oldusımdı atladım motoruma gıttım karadenız sahılıne aksam ustu,kaldım bı ıkı saat tam donucem motor calısmıyo,gecenın bı yarısı olmus ıstabula 2 saat mesafedeyım.ne ...b..k yıyıcem.şükürler olsun motor konusunda bılgım artacak mı dıyecegım))))

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı galiplevent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu da bardağın dolu tarafına bakmak oldusımdı atladım motoruma gıttım karadenız sahılıne aksam ustu,kaldım bı ıkı saat tam donucem motor calısmıyo,gecenın bı yarısı olmus ıstabula 2 saat mesafedeyım.ne ...b..k yıyıcem.şükürler olsun motor konusunda bılgım artacak mı dıyecegım))))
    Hemen Regal'ci arkadaşlarına bir alo diceksin. Gelip sana yardımcı olucak, seni yarı yolda bırakmıyacaklar.
    Bu bardağın en dolu yönüdür...
    Burdaki dosluk öyle sıkı ve güzelki başın sıkıştığında arıyabileceğin dosların olduğu hep biliyorsun...
    Hangi motor markası bunu sağlaya bilirki....:?:

foreman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Ulus
    servis şefi
     sym gts 250 evo i
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    genelde butun R&R lar aynı arızayı verdıgı ıcın cozum yoluda cok kolaydır...
    senın ıcın ılk olan bu arıza bu sıtedekı bır cok arkadasın basından gecmıs ve cozum yolu uretılmıstır...
    bu sebeptendır kı kımı arasan sana mutlaka nokta atısı ıle dogru tespıtı yapacak ve yarana merhem olacaktır...
    literatürde foreman...
    halk arasında formen...
    dostlar arasında FATİH....

Topuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cafer Yunus Özkurt
    Akademisyen
     Regal Raptor - 2005
     Erzurum
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    merhaba arkadaşlar,

http://www.raptorriders.net/forums/s...=sar%FDkayalar

yedek parça konusunda bir iki kelam etmek isterim. 2008-Ağustos ayı içerisinde benim regal e karbüratör boğazı lazım oldu. bu parçadan iki tane alınır. parçalar çatlamıştı. çatlak olduğu için vibrasyona da sebeb oluyordu. burdan hava emiş yapılıyor, filtre aracılığı ile. emilen hava karbüratöre geçiyor. hava emişi çatlama nedeniyle net olamadığı için vibrasyona neden oluyordu. neyse. parçayı o an için alabileceğim iki yer vardı. sarıkayalar ve emre ltd. önce sarıkayalar ile görüştüm. sarıkayalar beni regal camiasının iyi bildiği Ali usta'ya yönlendirdi. bu satten sonra anladım ki, sarıkayalar bu işten vazgeçiyor. Ali usta yönü ise, sarıkayalardaki yedek parçaları alması ve servis işine devam etmesi şeklinde olsa gerek. istanbulda ki regal kullanıcıları, Ali usta'ya parça bitene kadar yeter herhalde. peki ya sonrası ne olacak? sarıkayaların havlu attığı belli.

sarıkayalar çok büyük ayıp etti. hani büyük firma idi. bu mu yani onun büyüklüğü. bizlere bu motorları sattılar. hani 10 yıl servis vs. zırvalıkları. zırvalamışlar işte. Ali usta'nın parça temini ne kadar sürecek diye merak ediyorum. yoksa sarıkayalar dan, bu işi devir mi aldılar? bilen var mı?

ikinci alternatif emre ltd. emre ltd. halen dahi bu işi yapıyor. en azından internet sitelerinde bile bu işi yaptıklarını belirtiyorlar. şu an motor satışları ve yedek parça satışları mevcut. istediğiniz parçayı telefonda söylüyor, ilgili havaleyi yapıyorsunuz. parçanız kargo ile en geç 3 güne elinize ulaşıyor ve bulunduğunuz yerde bir motosiklet ustasına taktırıyorsunuz. en azından emre ltd. şimdilik bizim işimizi parça yönünden görecektir.

ben almışken hava filtresi de alayım dedim. ama o da tek başına satılmıyor, set halinde satılıyormuş. halbuki daha önceden de regal ile ilgili sitelerde "efendim tüketici hakkı olarak şikayetçi olursak, sadece tek hava filtresini bize vermek zorundalar" deniyordu. doğrudur ama, asıl muhatap olan sarıkayalar bile piyasada değil. kimden şikayetçi olacaksın. büyüklüğü içindeki minik sarıkayalar, boyundan büyük işler ile dolaylı yönden bizi dolandırmış olmadı mı. motorun satışını bile yapmıyor. sus pus olmuşlar. yellowrocks nirrrrde.. aa.. yellow-civciv olmuş.

nerde bu devlet, hani sanayi ve ticaret bakanlığı. biz şikayetçi olmadık ki, bakanlık ne yapsın. devlet göreve... sarıkayalar dan şikayetçiyim. kamu adına bu şikayeti ben yapabilirim. bir ara, fazla uzatmadan iyi bir metin hazırlar ve sanayi ve ticaret bakanlığına gönderirim. bir incelesinler bakalım, ne imiş bu sarıkayaların derdi. uğur mondial i tebrik ediyorum. en azından verdiği sözde halen dahi duruyor.

aşağıdaki linke de bakmanızı öneririm:

http://www.motosiklet.net/forum/817252-post5317.html

ahmet selim dalkılıç
    Akademisyen
     RKS Cruiser 250
     Türkiye
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    9
    arkadaşlar bu saatten sonra regal raptor sıfır veya ikinci el alınır mı? ben uzun yıllar sorunsuz kullanmak için istiyorum ama yedek parça sıkıntısı var galiba, nereye kadar idare edilir merak ediyorum, neden bu motorun peşini bıraktılar, en iyi çinliydi

perioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

muhterem sarıoğlu
    oto
     hyosung GV250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı polo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu saatten sonra regal raptor sıfır veya ikinci el alınır mı? ben uzun yıllar sorunsuz kullanmak için istiyorum ama yedek parça sıkıntısı var galiba, nereye kadar idare edilir merak ediyorum, neden bu motorun peşini bıraktılar, en iyi çinliydi
    ne peşini bırakması kim yedek parça sıkıntısı çekmiş saçmalamayın kardeşim yav alacaksan al bin keyifine bak regal bitmez.

promote - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan ozpay
    xxx
     regal raptor
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Regalin elktrik şanjuman plastik aksamın çürümesi , far tası vs tonla sorunu var yedek parçalarıda sıkıntılı ve pahalı ben kimseye ragal önermem ama önerebileceğim başkada bir marka yoktur şimdi bir motor alsam japon düşünürdüm....

ahmet selim dalkılıç
    Akademisyen
     RKS Cruiser 250
     Türkiye
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    9
    alayım mı almayayım mı? iki farklı yorum geldi

amacım sadece hafta sonları önce marmara bölgesinde gezmek, sonrası allah kerim uzun yıllar motor bende kalacak, satılmayacak, regal bu uzun yol olayında başarılı, bunu herkes biliyor artık, sarıkayalar parça vermiyor galiba, emre ltd destek veriyor, acaba ne zamana kadar? class modelinin sıfırı ortadan kalktı, o motoru sadece sarıkayalar getirmiş, parçaları da ileride karaborsa olur heralde, sarıkayaların getirdiği e9 modelli motorun sıfırını almamda bir sakınca olur mu sizce? garantiden parça değişim olayı pek sağlıklı işlemiyor gibi geldi bana, ben memur olduğum için bütçem kısıtlı, öyle alıp motoru kolay kolay büyütemem, ya da beğenmedim diyip satamam, arabamda polo 10 senedir bende, sorunsuz, motorum da sorunsuz olsun isterim, motor bu illa ki sorunları olur deniyor, ama işte bu motoru sıfır aldık diyelim, düzenli bakımları yapılmasına rağmen kaç km sonra hangi arızaları beklemeliyim, ne kadara mal olur, bir takım herkesin yaşadığı sorunlar var gibi geldi bana, yardımcı olursanız sevinirim

perioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

muhterem sarıoğlu
    oto
     hyosung GV250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    [quote=polo34;79687]alayım mı almayayım mı? iki farklı yorum geldi

amacım sadece hafta sonları önce marmara bölgesinde gezmek, sonrası allah kerim uzun yıllar motor bende kalacak, satılmayacak, regal bu uzun yol olayında başarılı, bunu herkes biliyor artık, sarıkayalar parça vermiyor galiba, emre ltd destek veriyor, acaba ne zamana kadar? class modelinin sıfırı ortadan kalktı, o motoru sadece sarıkayalar getirmiş, parçaları da ileride karaborsa olur heralde, sarıkayaların getirdiği e9 modelli motorun sıfırını almamda bir sakınca olur mu sizce? garantiden parça değişim olayı pek sağlıklı işlemiyor gibi geldi bana, ben memur olduğum için bütçem kısıtlı, öyle alıp motoru kolay kolay büyütemem, ya da beğenmedim diyip satamam, arabamda polo 10 senedir bende, sorunsuz, motorum da sorunsuz olsun isterim, motor bu illa ki sorunları olur deniyor, ama işte bu motoru sıfır aldık diyelim, düzenli bakımları yapılmasına rağmen kaç km sonra hangi arızaları beklemeliyim, ne kadara mal olur, bir takım herkesin yaşadığı sorunlar var gibi geldi bana, yardımcı olursanız sevinirim[/quot..Regalde sıfır olayını bende tafsiye etmiyorum sorun yaşıyan arkadaşlar genelde sıfır alanlar galiba ilk 2000km,de felan yapıyor ne yaparsa temiz bir 2el bul güzel bir bakım yap yıllarca bin yedek parça sorununa gelince abartıyorlar kardeşim öyle bir sorun yok olmazda dışardan gelmese bile yarın öbürgün çıkma parçalar çoğalacak regalde heryer regal dolu gönül rahatlığıyla al..

ahmet selim dalkılıç
    Akademisyen
     RKS Cruiser 250
     Türkiye
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    9
    sıfır motor alırken satıcının motor üzerinde yapması gereken bir takım ayarlar var mı acaba ? eğer satıcının servisi yoksa ne olacak?

Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)