arkadaşlar yine keyfinize diyecek yok valla gelemesekte kalbimiz sizinle bizide unutmayın bu arada![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
İstanbul
0 Rh (+)arkadaşlar yine keyfinize diyecek yok valla gelemesekte kalbimiz sizinle bizide unutmayın bu arada![]()
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
VARADERO
İstanbul
B Rh (+)Aliciğim,
Bizi götürdüğün mekanı ben şahsen beğendim
Bende self servis olayına kıl olan tembel biriyimdir
Park sorunuda yok motorlar gözümüzün önünde ortamda iyi
Yiyecek fiyatlarına bakmadım eğer makul ise gidilebilecek bir yer ama öğretmen evi kadar uygun fiyatlı olabileceğini zannetmiyorum
2 kişilik koltuklara hasta oldum offff gel keyfim gel![]()
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Güzel bir toplantı olduğu fotolardan ve tanıtımdan belli.
Telefonla arayıp aranızda olduğum için çok mutluyum.:mrgreen:
Bull,telefonu taşıyacak en iyi yeri bulmuşsun.
Sizi böyle keyifli görünce bende burada keyifleniyorum.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
jinlun - 250
istanbul
A Rh (+)selam
benim motorum olmadığından aranıza katılmaya çekiniyorum
daha önce ayak üzeri bir kez katılmıştım çok kısaydı
motor olmadığından muhabbetinize yabancı kalmaktan çekiniyorum. oysa buluşutuğunuz yeri daha öncesinden de bildiğim den mekan süper.
buluşma mekanlarını kim ve neye göre seçiyorsunuz
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)motorun olmadığından aramıza katılmaya hiç çekinme. çekinme çünkü genelde bende böyle yabancı ortamlara girmekten çekinen biri olarak,sayfaya ilk üye olduğum gün (sanırım işin içinde motor olduğundan) bi cesaret katıldım toplantıya... inan hiç yabancılık çekmedim çok sıcak bir ortam.motorlar bahane muhabbet şahane.
buluşma mekanımız ucuz olmalı
kolay ulaşılabilir olmalı
mümkünse açıkhava değilse havadar bir mekan olmalı
manzarası olması tercih sebebidir.bunlar haftalık toplantı için genel şeyler. haftalık toplantılarımızın mekanı herhafta değişmez.öğretmenevi,yeşilköy röne park , belki bunlara bi mekan daha eklenebilir ama genelde gün ve mekan çok değişmez
amaaaa yemek veya içecek bakımından özel bir şeyler varsa mekanda mesela hiç tatmadığımız bir menü veya şahane bir manzara gibi fizanda bile toplanabiilriz
en kısa zamanda toplantılarımıza bekliyoruz
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Regal Raptor DD250 E-9
istanbul
A Rh (+):mrgreen:
aramıza yeni katılan murat a da hoş geldin diyorum . murattttt üstüne bi şeyler al bir dahaki sefere, eve dönerken buz kesmiştin motorun üstünde[/quote]
Gülay içimdeki motor aşkı ve akşamki sohbet beni yeterince ısıtmıştı,taaki seyrantepe semalarında gelene kadar...o ne rüzgardı yawwff ateş mateş kalmadı,o gece yorganla uyudum
Tüm raptors ailesine tekrar merhaba diyorum,25 temmuzdaki buluşmaya gelen herkese ayrıca tek tek teşekkür ediyorum,çok güzel bir geceydi,yenisini sabırsızlıkla bekliyorum.
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)Gülay içimdeki motor aşkı ve akşamki sohbet beni yeterince ısıtmıştı,taaki seyrantepe semalarında gelene kadar...o ne rüzgardı yawwff ateş mateş kalmadı,o gece yorganla uyudum
Tüm raptors ailesine tekrar merhaba diyorum,25 temmuzdaki buluşmaya gelen herkese ayrıca tek tek teşekkür ediyorum,çok güzel bir geceydi,yenisini sabırsızlıkla bekliyorum.[/quote]
murat ilk kez katıldın aramıza ama son olmasın:mrgreen:
bak daha ne toplu sürüşler yapçazzz,
sohbetin dibine vurcazzzzz,
ne mangallar, ne dağlar kalıcak![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)