Kemal kardeş,aramıza hoşgeldin.Boy sorun değil.Bu motor her boya uyuyor.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Kemal kardeş,aramıza hoşgeldin.Boy sorun değil.Bu motor her boya uyuyor.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
regal raptor E-9 250cc
istanbul
0 Rh (+)hoşgeldiniz komutanım....
SENİN BÜTÜN ANLATABİLDİĞİN KARŞIDAKİNİN ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR.
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)KEnan kardeşim, hoşgeldin...
Tayfun'un sorularına yanıt bulmakta yarar var... Sana çok yardımcı olur bunu sorgulamak...
yol yapalım yol
Regal raptor 250 D-9 E
İstanbul
A Rh (+)selam aramıza hoşgeldin...giderek daha cok büyüyoruz dimii.ne tarz birsey istediğini belirtmemişsin..Tyafun kardeşimizin sorularını yanıtlayabilirsen daha hızlı yanıt verebiliriz...RR alabileceğin sınıfındaki en iyi motor..bende 1.85 boyundayım 33 yasındayım agresifim kompleksliyim valla canavar gibide motorumla gezip dolasıyorum...
)
Bende 2007 model siyah motorumu satıyorum halen garanti kapsamında fiyatı konusuruz ben biraz hedef büyüttüm...05352424412 tel.eskişehir teslim yaparız ama bedava değil gelmişken buda felan yapmak lazım değilmi..yardımcı oluruz aramıza tekrar hoşgeldin...
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
RR Class
Antalya
0 Rh (+)genç arkadaş; Hoşgeldin fiziğin ve yaşın ve de mesleğin (idmanlısındır)itibarı ile istediğin her motoru kullanabilirsin. Uzun yol ve asfalt için bizim motorlar yani ''cruiser'', Şehiriçi kıvrak bir sürüm için ''naket'', Dağ-bayır maceraları için enduro (yalnız gs650 gibi asfaltta da yürüyenleri seç). Ha, eğer hava atayım dersen süper sport (ki hiç tavsiye etmem.Zira çok seri olduklarından en ufak hatayı affetmez, öndeki aracı öpüverir maazallah).Mali durumuna göre de marka model ayarlarsın. Olay biter (daha doğrusu başlar.) RR ile ilgileniyorsan. www.sahibinden.com da 7528629 a da bir göz atabilirsin. Hayırlı sürüşler.
Konu rüzgardede tarafından (28.July.2008 Saat 17:40 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)